EDITORIALE

Cat de orbi suntem sa nu realizam vremea in care traim?

„Texanii trec prin apă care acoperă posesiunile prețioase. Floridienii fug de un uragan care este mai larg decât statul lor. Prognozele vântului și valurilor apocaliptice. Incendii de foc care umple coasta de vest cu fum. Un cutremur in Mexic. Clădiri spulberate. Tsunami amenință. 
Cum se poate întâmpla asta? Cum ar trebui să răspundem? Și mai presus de toate, unde este Dumnezeu? Scriptura are răspunsuri.
Isus a spus: ” Luca: 21. 25. Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pămînt va fi strîmtorare printre neamuri, cari nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor.

Dezastrele naturale ne-ar putea surprinde, dar ele nu îl surprind pe Dumnezeu. Frecventa crescuta a calamitatilor naturale sunt asemanatoare cu durerile de nastere ale sarcinii – indicatii ale unei livrari iminente. Creștinii nu știu când va reveni Hristos, dar credem că vom vedea „… Fiul Omului venind în nor cu mare putere și slavă. Când aceste lucruri (dezastre naturale) încep să aibă loc, ridică-ți capul și uita-te in sus, pentru că răscumpărarea ta se apropie. „(Luca 21: 27-28, NIV)

Acesta este timpul să „ridicăm și să ne ridicăm”.

Ridicați rugăciunile. 

Ridicați speranța. 

Ridicați-vă inimile. Dumnezeu este deasupra acestei furtuni   

Furtuna vine, dar Dumnezeu este cu noi!!!”

https://www.facebook.com/doareumona/posts/10208278485880050

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: