Poze: Botez

32 de persoane din satul Rubuguri, Uganda, care au ales să își schimbe complet viața.

27 August 2017, o zi specială pentru 32 de persoane din satul Rubuguri, Uganda, care au ales să își schimbe complet viața.
Îmbrăcați în haine albe, ei au mărturisit public credința lor în Domnul Isus ca fiind Fiul lui Dumnezeu și Mântuitorul lor. Au stat în fața celor prezenți plini de bucurie declarând că vor să trăiască după voia lui Dumnezeu. Este o minune să vedem cum Domnul continuă să Își facă lucrarea în acest sat! Suntem mulțumitori fratelui Cornel Buhai pentru că a răspuns invitației noastre de a fi parte la acest eveniment îmbucurător și de asemenea mulțumim Bisericii „Sfânta Treime” din Bistrița și fratelui Cornel Deac pentru că au susținut organizarea acestui botez. Ne îndreptăm recunoștința și față de voluntarii misionari care s-au ocupat de pregătirea hranei pentru participanți și pentru oamenii din sat care au venit la această sărbătoare.
700 de copii și 550 de persoane au mâncat o masă caldă, preparată cu ingrediente tradiționale ugandeze.
Privind la această zi, nu putem spune decât că dragostea lui Dumnezeu și puterea Lui transformă lumea. El este același, ieri, azi și în veci, primind pe orice om, oricât de păcătos ar fi, oferindu-i iertare și o viață nouă în care domnește bucuria, dragostea și pacea.

https://www.facebook.com/gggorcea

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: