Reclame
ULTIMELE STIRI

Întâlnirea rromilor creștini – Timișoara 2017 – reportaj Alfa Omega TV


A intrat în tradiția comunității rromilor creștini din vestul României ca, anual, cei aflați în țară și cei din diaspora să participe la întâlnirea de evanghelizare și slujire în Parcul Rozelor din Timișoara. Inițiativa aparține Centrului Creștin al Rromilor, filiala Timișoara, condus de pastorul Mihai Tara.
Aceasta este a 21-a ediție. Mulțumim lui Dumnezeu în anul acesta 2017, pentru un an bun și binecuvântat. Dumnezeu ne-a pus la dispoziție acest timp foarte frumos pentru a putea vesti Evanghelia și Cuvântul lui Dumnezeu fraților noștri rromi, români și de orice nație. Ne-am dorit ca ei să vină la această evanghelizare și să cunoască Cuvântul lui Dumnezeu. Noi le oferim cuvinte de îmbărbătare și de ridicare, ca ei să cunoască Evanghelia și Biblia. Ne străduim pentru această lucrare, cu scopul de a putea scoate ceva la iveală,

pentru ca oamenii să se împace cu Domnul, să nu mai umble în rătăcire și să stea alături de familia și copiii lor. Vrem ca ei să fie împăcați cu Domnul, să nu aibă familii destrăbălate și să nu umble în stânga și în dreapta. Am avut și participanți din diaspora: Franța, Germania, Belgia, Italia, Spania, Irlanda și Statele Unite. Oamenii vin din toate părțile și s-au bucurat la aceste întâlniri. Mă străduiesc să pot face ceva pentru neamul nostru rrom. A declarat Mihai Tara, Pastor, „Centrul Creștin al Rromilor” – Filiala Timișoara.

Timp de două zile slujitori ai Domnului din țară și de peste hotare au avut mesaje de încurajare și au dat îndemnuri la rugăciune, atât în limba romales cât și în limba română.
Ediția cu numărul 21 a întâlnirii rromilor de la Timișoara se încadrează într-o serie de evenimente ce reflectă modul în care Dumnezeu lucrează cu putere în rândul acestei etnii.
Trăiam cu impresia că Dumnezeu a luat harul de la alte popoare (inclusiv de la poporul nostru român) și l-a dat pentru vremea asta fraților rromi. Cred că Dumnezeu este acela care și în aceste zile pregătite de El la Timișoara, are planul Lui. A declarat Viorel Candreanu, pastor, Biserica Betel din Ipotești, Suceava.
Cred că este important să vestim Evanghelia oricărei făpturi, indiferent de naționalitate și de vârstă. Indiferent de contextul social sau politic în care trăim. Am văzut dorința lor sinceră de a-L cunoaște pe Dumnezeu și pasiunea lor pentru muzică. De asemenea, am văzut interesul lor pentru a-și schimba viața și dorința de a investi în generațiile care vin. Mulți dintre ei au ajuns la concluzia că Evanghelia are soluții pentru rezolvarea problemelor comunităților de rromi. A spus Ionel Tuțac, Pastor Biserica Harul, Lugoj.
Stire produsa de Alfa Omega TV si difuzata in emisiunea Mapamond crestin. Ultimele stiri crestine – http://alfaomega.tv/stiri

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19760 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: