Reclame
ULTIMELE STIRI

Este corect și biblic să te închini la Sfânta Maria și sfinți? Ce spune Biblia?


Cu tot respectul pentru prietenii mei de altă confesiune doresc să prezint punctul de vedere al Bibliei, ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu și nu Sfânta tradiție. Tradiția este de la oameni, Scriptura este de la Dumnezeu!


(1) Nu există nici un pasaj în Biblie care să indice faptul că Maria a pretins închinarea oamenilor. Dimpotrivă, Maria vorbește despre Domnul ca fiind Mântuitorul ei. ,,Si Maria a zis: „Sufletul meu mareste pe Domnul si mi se bucura duhul in Dumnezeu, MÂNTUITORUL MEU… Cel Atotputernic a facut lucruri mari pentru mine. Numele Lui este sfant, si indurarea Lui se intinde din neam in neam peste cei ce se tem de El (Luca 1:46,49).

(2) Apostolul Ioan a fost ,,ispitit” să se închine înaintea unui înger. Însă acesta a refuzat să accepte închinarea: ,,Eu, Ioan, am auzit si am vazut lucrurile acestea. Si, dupa ce le-am auzit si le-am vazut, m-am aruncat la picioarele ingerului care mi le arata, ca sa ma inchin lui. Dar el mi-a zis: „Fereste-te sa faci una ca aceasta! Eu sunt un impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai, prorocii, si cu cei ce pazesc cuvintele din cartea aceasta. Inchină-te lui Dumnezeu!” (Apocalipsa 22:8-9).
(3) Biblia afirmă cu tărie că SINGURUL intermediar între Dumnezeu și oameni este Domnul Isus Hristos: ,,Căci este un singur Dumnezeu și este un singur Mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos, care s-a dat pe Sine însuși ca preț de răscumpărare pentru toți” (1 Timotei 2:5).

(4) Nu scrie nicăieri în Biblie să chemi pe un înger, pe Maria, sau vre-un sfânt pentru a fi mântuit. Biblia spune: ,,Oricine va chema numele Domnului va fi mântuit” (Romani 10:13). Isus Hristos este Domnul!
(5) Magii au venit și s-au închinat Pruncului, nu Mariei: ,,Au intrat in casa, au vazut Pruncul cu Maria, mama Lui, s-au aruncat cu fata la pamant si I s-au inchinat; apoi si-au deschis vistieriile si I-au adus daruri: aur, tamaie si smirna” (Matei 2:11).

(6) Biblia spune: ,,În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt nume dat oamenilor în care trebuie sa fim mantuiti” ( Fapte 4,12 ). Singurul nume în care suntem mîntuiți este Isus Hristos! 
(7) ,,Pe cand spunea Isus aceste vorbe, o femeie din norod si-a ridicat glasul si a zis: “Ferice de pantecele care Te-a purtat si de sanii pe care I-ai supt”. Si El a raspuns: “Ferice mai degraba de cei ce asculta Cuvantul lui Dumnezeu si-l pazesc” (Luca 11:27-28). Dacă Maria a putut fi numita fericită pentru ca i s-a dat harul să-L nască pe Isus, atunci cei ce asculta de Cuvantul lui Dumnezeu trebuie să fie numiți preafericiți, potrivit cuvintelor Domnului Cristos.

citeste mai mult: https://dininimapentrutine.wordpress.com/2017/08/14/este-corect-si-biblic-sa-te-inchini-la-sfanta-maria-si-sfinti-ce-spune-biblia-2/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19797 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: