Reclame
ULTIMELE STIRI

60 de batrani ai strazii vor avea sala de mese noua


60 de batrani ai strazii de la adapostul pentru batranii strazii din Cermei, jud. Arad, vor avea in curand o sala de mese noua.
Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania (www.sperantapentruromania.ro) sustine din 2011 adapostul pentru batranii strazii din comuna Cermei, jud. Arad, organizat de familia Tanase. La inceput a fost doar o casuta amenajata cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri, sa poata gazdui 15 batrani ai nimanui, luati de pe strada.
Numarul batranilor care aveau nevoie de ajutor a crescut atat de mult incat era nevoie de o cladire noua. Planul familiei Tanase care a initiat organizarea unui adapost pentru batranii strazii, a fost acela de a avea o cladire noua cu 60 de locuri. Acest vis a devenit relitate la finalul anului 2015 cand a fost finalizata noua cladire, denumita generic ,,adapost pentru batranii strazii”.
60 de batrani ai nimanui, luati de pe strada, din canale, din gari sau adusi de catre spitale, primesc zilnic si gratuit din partea familiei Tanase: hrana, ingrijire si adapost. Din lipsa de fonduri la noua cladire din comuna Cermei nu s-a putut finaliza sala de mesa. Era nevoie de gresie, faianta, polistiren, un aragaz mare, etc.
Acum, cu ajutorul S.C. DELTA STUDIO S.R.L avem toata gresia necesara pentru sala de mese, donata pe baza unui contract de sponsorizare. Datorita acestui ajutor caritabil batranii strazii aflati in grija noastra, se vor putea bucura de un spatiu adecvat pentru fiecare ocazie in care vor servi masa.
In numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania” si a tuturor batranilor care vor beneficia de acest ajutor cu gresie, multumim din suflet S.C. DELTA STUDIO S.R.L.
Cu respect
Negoiescu Samuel – Presedinte
Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19768 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: