Anunțuri
ULTIMELE STIRI

A trecut prin patru morţi clinice, prin tunelul dintre viață și moarte. Pastorul orădean Ioan Gug spune după această experiență: „Lumea de dincolo este o realitate. Iar eu am fost dăruit să vin înapoi”.


A trecut prin patru morţi clinice, prin tunelul dintre viață și moarte. Pastorul orădean Ioan Gug spune după această experiență: „Lumea de dincolo este o realitate. Iar eu am fost dăruit să vin înapoi”.

Și-a impărtășit experiențele din lumea de dincolo într-o biserică din Gratz, Biserica Sion. Acolo unde a considerat că enoriașii au făcut un lucru deosebit chemându-l  să le vorbească din nou după o predică de o oră. Spune că nu întotdeauna poate să-și împărtășească experiențele trăite cu Dumnezeu, deoarece uneori i se pune un nod în gât și atunci trebuie să treacă la cuvântul Scripturii. A făcut-o la Gratz considerând că cei care i-au cerut să le vorbească din nou au facut un lucru deosebit, ceva ce nu i se mai întamplase, exact în spiritul în care sunt aşteptările divinităţii şi se spune că  sunt chestionaţi cei care trec în lumea de dincolo: „ Ce ai făcut deosebit pentru Domnul? ” Ioan Gug crede că mulți dintre cei care au avut experiențe deosebite cu Dumnezeu se blochează la un anumit nivel de mândrie spirituală, iar alți le exagerează în scopul de a fi mai penetranți ori de a-și comercializa aceste experiențe.

Înviat de un securist

Ioan Gug este purtător de peace maker – stimulator cardiac – din 1983, iar prima întoarcere din lumea de dincolo a trăit-o la Oradea. Ioan Gug spune că nu acceptase ceea ce îi spusese profesorul Nicolae Stăncioiu – cel al cărui nume îl poartă azi Institutul Inimii de la Cluj și anume că viața sa va depinde de un corp străin. Pastorul a povestit că era acasă la Oradea, în curtea de pe malul Crișului, într-o curte comună în care îşi avea sediul și Comunitatea Baptistă, Guvernul și o pedagoagă de liceu de moravuri ușoare frecventată de un maior de securitate. Primise o mașină cu crengi de lemne pe care le descărcase. „Tăiam lemne în curte când am căzut jos. Băiatul meu cel mare avea patru ani. În curte erau și găini. Băiatul luase o joardă și izgonind găinile.« Nu păpa pe tăticul!»… Așa m-a văzut maiorul, m-a luat de pe jos , m-a pus pe scări şi a mi-a dat câteva palme să mă aducă la realitate. Trecusem prin tunel în lumea de dincolo, mă aștepta la capăt ființa de lumină. Când să ajung să vorbesc ceva, m-am trezit. Am ajuns la spital tot vânăt. M-au întrebat ce am pățit. Am aflat că am fost adus la realitate de palmele unui securist, care avea niște inele pe mână. Deci prima dată  m-am întors din lumea de dincolo nu datorită rugăciunilor fraților, ci datorită palmelor unui securist”, spune Nelu Gug.

Cumpărat cu 15 000 euro

A așteptat 5 ani un pașaport pentru America, în cele din urmă l-a primit după ce comuniştii au fost plătiți de comunitatea baptistă cu 15.000 de dolari, ca şi „contravaloarea” pastorului.  Ioan Gug a spus că, asemenea altor români, a  confundat America cu raiul și aceasta e o greşeală. S-a gândit că se vindecă în America și apoi se întoarce să continue lucrarea Domnului. A avut surpriza sa vadă că America e tot pământ și că  doctorii se străduiesc şi acolo să facă ce pot și la un moment dat nu mai pot. S-a întamplat în California, trebuia să meargă la o întâlnire însă i s-a rupt firul care face legatura între inimă și peace maker. „Soția m-a găsit albastru, eram deja plecat.. Salvarea a spus:« nu știu daca mai are rost să-l ducem. Îl ducem la morgă! », dar le trebuia un cardiolog să pună sentinţa: e mort. Dar cum m-a scuturat salvarea, mi-au pus oxigen…minune: am revenit. Din acea experiență nu îmi amintesc acum nimic, mi s-a șters totul, deși i-am povestit ce s-a întamplat prietenului meu Daniel Brânzei. Experții care vor să afle experiențele celor aflați în moarte clinică vin și te întreabă după 2-3 ore fiindcă atunci amintirea este fresh …”, explică pastorul.

A înviat a treia oară

A treia revenirea la viaţa a avut loc după un episod în care Nelu Gug a fost declarat mort timp de trei ore. Tot ce putea spera familia sa, dacă şi-ar fi revenit după o intervenţie chirurgicală, era să fie o legumă.

citeste mai mult http://www.bihon.ro/oradeanul-care-s-a-intors-de-patru-ori-din-lumea-de-dincolo/1859422

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18729 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: