Reclame
ULTIMELE STIRI

Un grajd a fost transformat in casa de rugaciune

Banner filme


Este stiut faptul ca adeseori Dumnezeu ne surprinde in moduri inedite. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste construirea de noi case de rugaciune. Baptistii din Lugoj au experimentat modul surprinzator de lucru al lui Dumnezeu, in aceasta privinta, de mai multe ori in ultimii ani. Dupa ce in localitatea Ghizela un bar a fost transformat in casa de rugaciune, iar in Bucura o fosta primarie comunista a devenit locas de inchinare, recent un grajd a fost transformat, in localitatea Ohaba Forgaci, in  biserica.
Credinciosii baptisti din aceasta localitatea timiseana s-au adunat o perioada de timp intr-o casa de  la marginea satului. Anul trecut ei au cumparat o cladire formata dintr-un grajd si o casa de locuit in centrul localitatii.
Proiectul de transformare a acestui grajd in casa de rugaciune a inceput la finalul lunii august 2016. Cu sprijinul Bisericii din Lugoj ( Biserica mama), al Asociatiei International Cooperating Ministries, dar si cu o contributie majora din partea localnicilor, cladirea respectiva si-a schimbat destinatia. Cel care s-a ocupat, cu multa pasiune, de procesul transformarii acestei cladiri este fratele Ioan Barbos, slujitorul acestei Biserici.
La serviciul divin de inaugurare a Casei Domnului au participat numerosi credinciosi baptisti din zona Lugoj, dar si localnici, impreuna cu primarul Stoi Constantin si viceprimarul Berci Viorel.
Au cantat spre slava lui Dumnezeu grupurile de copii, tineret si surori ale Bisericii locale, tinerii din Lugojel, grupul Trezirea din Bocsa si fratele Samy Constantin.
Pastorul Gheorghe Barbu din Vladimirovat (Serbia) si Keith Townsend, reprezentantul Asociatiei International Cooperating Ministries, au avut cate un cuvant de salut pentru cei prezenti.
Evanghelia a fost vestita de catre pastorul Ionel Tutac, iar serviciul de inchinare a fost condus de catre fratele Ioan Barbos.
Acesta a fost primul proiect din Romania la care Asociatia International Cooperating Ministries a participat financiar. Cu voia lui Dumnezeu speram ca in urmatoarele luni cealalta parte a cladirii, fosta locuinta personala, sa fie reabilitata si transformata intr-un centru educational si social pentru localitatea Ohaba Forgaci.
Intalnirea s-a incheiat cu o agapa crestina la care au participat toti cei prezenti, iar in dupa amiaza aceleasi zile a fost organizat un serviciu de evanghelizare la care Evanghelia a fost vestita de catre pastorul David Nicola.
Ionel Tutac
Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19432 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: