EDITORIALE

Florin Ianovici — Toți aceștia, împreună!

Momentul acela când coboară Duhul Sfânt și îți inundă ființa…! Momentul acela când biserica vuiește și rugăciunea arde cu flacără…! Momentul acela când, literalmente, simți că nu mai aparții pământului, ci îți iei zborul spre cer…! Momentul acela când timpul nu mai are semnificație pentru că te simți etern…!
Tânjim toți după aceste momente. Dar mai mult decât revărsarea Duhului Sfânt, mi-e dor de odaia de sus unde este bucuria nedisimulată a dragostei frățești. Tânjesc după seninul ochilor înrourați de lacrimile sincerității când nimeni nu stă după perdea mestecând ocara.
Unitatea frățească ține de noi. Coborârea Duhului Sfânt ține de El. Când nu e loc în inimă pentru fratele tău, nu va fi loc nici pentru Duhul Sfânt.
Prin credința în jertfa Domnului Isus am fost înfiați și astfel, am devenit fii și fiice. Prin coborărea Duhului Sfânt devenim însă cu adevărat familie. Dacă nu ești pregătit să devii familie, nu ești pregătit nici pentru Duhul Sfânt.
Firii pământești îi place singularul: eu, eu și iar eu. Duhul Sfânt iubește plurarul: noi, turma, biserica, trupul. Dacă nu știi să conjugi la plural, nu ești pregătit pentru revărsarea Duhului Sfânt.
Mai mult ca orice voi lupta să pregătesc odaia de sus. Inima îmi tresaltă de bucurie la gândul că mă voi întălni cu frații și surorile mele în Hristos Isus. Bucuria îmi inundă sufletul la gândul că există un loc al respectului, al sincerității și bunătății frățești numit biserică. Cum poate exista Mireasă pentru Mirele Isus fără podoabe sfinte?
Dumnezeu știe ce va face mâine și cum ne va surprinde din nou. Ceea ce însă ține de mine, e să mă îmbrac cu haina bunătății, a neprihănirii și să îmi pregătesc inima de sărbătoarea întâlnirii cu fiii și fiicele Împăratului Isus. Cât de frumoasă e odaia de sus unde ne vom ruga, vom cina, vom lăuda pe Isus Hristos și ne vom bucura unii de alții.
Vă așteptăm Duminică de la ora 10 dimineața și de la orele 18 după amiază, la Romexpo, pavilionul C6, la părtășie, împreună cu fratele Vasile Oprea.
Florin Ianovici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: