Reclame
ULTIMELE STIRI

ACEL MOMENT CÂND… ISUS TE VORBEȘTE PE LA SPATE

Banner filme


Trebuie să recunosc că predica de duminică dimineața a fost prilej de bucurie pentru mine, căci uite așa am fost inspirată de una din ideile acesteia. Pe lângă faptul că am fost îndemnată să vin înaintea lui Dumnezeu cu sinceritate, recunoscând îndoielile mele înaintea Lui, am văzut  cum ne privește Dumnezeu pe noi, și cu cât drag vorbește despre copiii Săi.

A fost prezentată și această idee de „a vorbi pe la spate”,  dar într-un mod diferit de cel obișnuit. De fapt, e un mod atât de plăcut încât m-am gândit că nu m-aș supăra ca Isus să vorbească despre mine în acest fel.

În Matei 11 Isus vorbește despre Ioan Botezătorul când acesta nu era de față, ba mai mult, era în închisoare, îndoindu-se de El. Deși știa că Ioan se îndoia de cine este El, Isus îl prezintă așa frumos pe Ioan, spunând despre el că „dintre cei născuți din femei, nu s-a sculat nici unul mai mare decât Ioan Botezătorul ” (Matei 11:11).

Wow! Isus se laudă cu copiii Săi înaintea lumii, dar și înaintea cerului întreg. Meditând acasă la acest lucru, mi-am amintit de pasajul din Iov 2 în care Dumnezeu se laudă cu Iov înaintea diavolului și îl numește neprihănit.

Atât Iov cât și Ioan, au fost vorbiți atât de frumos „pe la spate” de către Dumnezeu, încât recunosc că acest lucru m-a făcut curioasă cu privire la modul în care Dumnezeu m-ar prezenta pe mine înaintea Cerului sau chiar înaintea oamenilor.

Deși câteodată în mintea noastră se nasc anumite îndoieli, iar firea noastră găsește diferite căi să ne țină departe de El, Dumnezeu este credincios, îndurător și plin de dragoste când se gândește la noi. Nu datorită faptelor noastre, sau a neprihănirii noastre – căci nu avem nimic cu ce să ne lăudăm – ci datorită harului Său care se înnoiește în fiecare dimineață!

Cu sinceritate recunosc că mi-ar plăcea să preiau această idee de „a vorbi pe la spate”, dar în loc să o folosesc ca dat, să îi schimb conotația și să o folosesc într-un mod pozitiv.

Sursă imagine: aici

http://tineri.betania.ro/isus-te-vorbeste-pe-la-spate/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19432 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: