ANUNTURI

Emanuel Bala de 8 ani a fost diagnosticat cu leucemie, este intr-o stare critica. Are nevoie urgenta de sange grupa AB4 POZITIV

Emanuel Bala a fost diagnosticat cu leucemie ieri, este intr-o stare critica, este la spital langa fetita pastorului Calin Mocan ( Abigail). Mai inainte a focut a doua punctie din coloana si coloana e inundata de sange care se trage la creier.  
Avem nevoie urgenta de sange grupa AB4 POZITIV. Exista o singura punga doar pe oras la centrul de trasfuzii Oradea

Pentru cei din Oradea donarea se face la Centrul de Transfuzii langa Spitalul 6, orar de luni pana vineri 7-11. La intrare cat si la iesire trebuie mentionat Pentru Bala Emanuel..Pentru cei din alte judete sunt aceleasi proceduri doar ca la iesire trebuie sa ceara Bon de Donatii se face o poza cu un aparat sau telefon si se trimite mamei Sinziana Sinziana sa putem justifica la spital. Multi mi-au cerut un nr de cont sa ajute financiar. Noi nu am cerut si nu cerem bani nimanui. Daca totusi cineva va mai dori sa doneze pt Emanuel (8ani) noi punem aici un nr de cont al mamei: RO24BTRLRONCRT0392510501 Bala Sinziana-Niculina.(banca Transilvania ,cont in lei)Pentru mai multe informatii va lasam un nr de tel: 0757 719 632, 0753 696 222. Multumim celor care au donat si ne sustin in rugaciuni.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: