ANUNTURI

O prezentatoare de știri a refuzat să-și avorteze fetița nenăscută dianosticată cu o boală gravă: „Dumnezeu are un plan cu ea”

Brooke Martin, o prezentatoare de știri din SUA, a vorbit pentru CNS News despre vestea că fiica ei nenăscută a fost diagnosticată cu anencefalie. Ea și soțul ei, Cole, au spus că „Dumnezeu are un plan” pentru viața fiicei lor, chiar dacă nu va putea trăi mult.

În clipul emoționant Brooke spune că a mers la medic după ce a avut o bronșită, iar medicii au descoperit că fiica lor nenăscută are anencefalie, o boală a creierului.

„În timpul ecografiei, când am aflat vestea despre boala ei, am urmărit-o cum își întindea picioarele și brațele și inima îi bătea atât de puternic. Este frumoasă! Și suntem atât de recunoscători pentru ea” a spus Brooke într-un interviu acordat Wish-TV.

Adesea, când părinții primesc un diagnostic pentru copilul lor nenăscut sunt presați să facă avort, dar Brooken consideră că avortul nu o ajută nici pe ea și nici pe fiica ei, Emma Noelle:

„Am aflat că este fată, dar are șanse zero de supraviețuire. Am decis să duc sarcina la termen sau atât timp cât va trăi. Suntem foarte triști. Dar, pe de altă parte, suntem atât de încrezători că Dumnezeu are un plan pentru Emma, că îi va răscumpăra viața și că, indiferent de cât timp este pe acest pământ, are un scop.

--

Da, există o mare nesiguranță, dar suntem încântați să iubim această fetiță atâta timp cât putem. Avem încredere că poate să simtă dragostea noastră chiar și în pântecele mamei și să știe cât de mult o iubesc mama și tatăl ei. Și știm că într-o zi vom fi împreună în veșnicie. Asta e încrederea și speranța noastră”.

http://stiripentruviata.ro/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: