EDITORIALE

Florin Ianovici: Gânduri pentru Cina Domnului

,,Acesta e Fiul Meu Preaiubit în care îmi găsesc toată plăcerea.De El să ascultați.’’ Matei 3:17

,,Aceasta’’ e un pronume de politețe.
În Dumnezeu găsim calea respectului față de aproapele nostru. Cine nu respectă nu s-a întălnit cu Dumnezeu, nu a devenit fiu, ci a rămas în sclavia firii pământești.

,,este Fiul’’ e rădăcina de care avem nevoie.
În Dumnezeu este apartență, este filiație, este identitatea noastră. Când nu aparții nimănui, de ce ar conta cineva?

,,în El îmi găsesc toată plăcerea.’’
În Dumnezeu este fericirea, bucuria, plăcerea după care suntem atât de avizi. Relațiile de dragoste, de supunere unul față de altul sunt calea către bucurie. Cum poate dăinui o fericire bazată pe bani, haine, titluri omenști?

,,De El să ascultați.’’
Surzenia spirituală este pricina durerilor noastre. Nu auzim și chiar dacă auzim ne purtăm ca surzii. Nimic din ce promite Dumnezeu nu se poate primi fără ascultare. Dacă ascultă cineva de Hristos îi va merge bine în căile sale.

Mâine este Cina Domnului. Mă rog pentru redobândirea respectului unii față de alții, mă rog să ne înrădăcinăm în Hristos, mă rog pentru o fericire necapricioasă și pentru puterea de a urma sfaturile blândului Păstor.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o seară cu mult rod la Vaslui. La Centru de Afaceri, în sala de conferință a coborît harul lui Dumnezeu.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Fiul Său Hristos.

Mâine la orele 10.00 la sala Eminescu din Romexpo ne vom apropia de trupul și sângele Domnului Isus. Aștept puterea Duhului Sfânt să coboare și să vindece bolile dinafară și cele dinlăuntru.

După amiază la orele 18.00 vom înălța inima prin rugăciune și cântare, iar cugetul nostrum va fi zidit prin partea a doua a mesajului: ,,David un om după inima lui Dumnezeu’’

Vă așteptăm cu drag.

https://www.facebook.com/florinianovici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: