ANUNTURIEDITORIALE

Samy Tuțac: Pentru mine și pentru mulți alții Pocăitul a fost un adevărat frate în Cristos

Dragii noștri Pocăiți,

Am primit cu întristare, dar și cu speranță, vestea plecării în veșnicie a dragului nostru Pocăitul, zis Mihai Sârbu. Am împărtășit-o și altora și ne-am rugat pentru sora Ani, pentru Alin, pentru Mihaela și pentru întreaga familie.

Pocăiților, vă îmbrățișăm de departe și în duhul nostru vrem să fim parte la durerea voastră, dar și la speranța revederii în Casa Tatătului Ceresc pe care Pocăitul L-a slujit atât cât inima lui s-a încăpățânat să bată. Acum, de departe, grație tehnicii avansate, vă privim, vă iubim și ne rugăm pentru voi.

De asemenea aș vrea să vă împărtășesc câteva adevăruri, pe care Pocăitul le-a trăit și care i-au dat putere să-și slujească Domnul și atunci când era fără putere:

Am fost făcuți de Dumnezeu și pentru Dumnezeu, și doar când vom înțelege adevărul acesta viața noastră va avea sens.

Nimic nu este mai important ca și cunoașterea scopurilor lui Dumnezeu pentru viața noastră și nimic nu poate compensa necunoașterea lor.

A trăi pentru gloria lui Dumnezeu este cea mai mare realizare pe care o putem înfăptui cu viețile noastre. Iar a ne încrede pe deplin în Dumnezeu înseamnă să credem că El știe ce este cel mai bine pentru viața noastră.

Nu am fost așezați pe pământ pentru ca alții să-și amintească de noi. Am fost așezați aici ca să ne pregătim pentru veșnicie.

Pocăitul a trăit, a slujit, a predicat, a iubit, a îmbărbătat, a alergat, a ridicat, a sacrificat, a cântat, a plâns, a râs, a luptat, s-a rugat, fiind conștient de ani de zile că poate fi ultima dată.

Pentru mine și pentru mulți alții Pocăitul a fost un adevărat frate în Cristos, un model și o încurajare de a continua în slujirea Domnului în ciuda oricăror obstacole.

Dragă sora Ani, Alin, Mihaela și voi toți ceilalți din familie, mă rog ca Bunul nostru Dumnezeu și Tată să vă mângăie și să fie tăria voastră.

Fiți binecuvântați și fiți pocăiți!

Samy Tuțac

https://www.facebook.com/samytutac/?pnref=story

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: