ANUNTURI

RUGĂMINTE CĂTRE PASTORUL FLORIN IANOVICI! Sunt mişcat şi trist în acelaşi timp, de tot ceea ce ţi se întâmplă. În acelaşi timp, sunt foarte dezamăgit de felul cum tu gestionezi

Dragă frate Florin,

Sunt mişcat şi trist în acelaşi timp, de tot ceea ce ţi se întâmplă şi mă rog ca Dumnezeu să-ţi fie aproape în aceste momente grele din viaţa ta şi a familiei tale.
În acelaşi timp, sunt foarte dezamăgit de felul cum tu gestionezi toată această situaţie apărută în viaţa ta.
Eu nu sunt curios dacă eşti sau nu vinovat de ceva, în ce priveşte acuzaţiile aduse la adresa ta, dar sunt foarte curios şi te urmăresc de aproape, cum vei trece peste aceste momente prin care Dumnezeu a îngăduit să treci acum.
Ai predicat ani de zile atât de frumos şi convingător, la mii şi mii de oameni. Ne-am uitat la tine, ca la un slujitor al lui Dumnezeu, bine pregătit şi foarte matur, gata să înfrunte orice situaţie în viaţă. Dar acum, când ar fi trebuit să dovedeşti această maturitate şi echilibru spiritual, se pare că nu eşti la înălţimea la care noi, ascultărorii tăi, ne aşteptam să fii. Dar, o să încerc să explic poziţia mea mai detaliat şi să îmi motivez ieşirea aceasta publică.
Eu cred că expunerea în spaţiul public Online, a acestei încercări prin care treci, a fost o mare greşeală. Dar dacă totuşi ai făcut imprundenţa şi ai ieşit, era bine să ne dai o lecţie practică, despre cum trebuie să ne comportăm şi noi, cei ce ţi-am ascultat predicile ani de zile, în cazul în care vom trece prin astfel de situaţii.
Cred că acesta este momentul în care trebuie arătată smerenie, supunere şi multă dragoste, chiar faţă de cei ce se pare că te nedreptăţesc, aşa cum Biblia ne învaţă foarte clar.
Ai o ocazie unică în această direcţie, iar noi, cei ce te-am apreciat şi stimat şi care dorim să credem în continuare în nevinovăţia ta, să putem învăţa în aceste momente, cum trebuie să ne comportăm, atunci când vom ajunge în vreo situaţie similară. Noi ştim că nici un fir de păr nu cade fără ca Dumnezeu să ştie de el. Cu atât mai mult într-o încercare atât de mare, venită peste un slujitor cu un impact internaţional.

Avem nevoie de modele demne de urmat, creştini maturi, echilibraţi şi plini de dragoste, care să ne dea o lecţie practică; care cred şi sunt gata să demonstreze acest lucru, atunci când situaţia o cere.
NU VREI SĂ FII TU ACEST MODEL??
Mă rog să spui un DA categoric şi să renunţi imediat la orice luptă şi astfel, cerul să se poată lăuda cu tine, iar Dumnezeu să fie lăudat pentru acest lucru.

Citește mai mult : https://family2fam.com/2017/04/20/rugaminte-catre-pastorul-florin-ianovici/

Cu multă dragoste în Hristos,
Mike Olari

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: