ANUNTURI

Nou îndemn la rugăciune stăruitoare pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi. Procesul intentat de statul finlandez româncei continuă

Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord  îi îndeamnă pe toți românii să înalțe din nou rugăciuni pentru Camelia-Mihaela Smicală, femeia căreia Barnevernet-ul finlandez i-a luat copiii.
„Chemăm tot sufletul creștinesc să înalțe o rugăciune, un suspin al inimii, un gând bun pentru Camelia-Mihaela Smicală, mama româncă din Finlanda, și pentru copiii săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra.
Mâine, 7 aprilie a.c., va avea loc a doua parte a procesului pe care statul finlandez l-a intentat mamei românce. Camelia-Mihaela Smicală este acuzată de opunere față de executorii judecătorești care au intervenit în forță, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Pe 23 martie a avut loc o primă parte a acestui proces.
Citeste mai mult: http://www.activenews.ro/stiri/Nou-indemn-la-rugaciune-staruitoare-pentru-Camelia-Mihaela-Smicala-si-copiii-sai.-Procesul-intentat-de-statul-finlandez-romancei-continua-142478

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: