ANUNTURI

TobyMac lansează primul album de la moartea lui Son: „Dumnezeu nu a plecat – a rămas”

Câștigătorul Grammy și legendarul cântăreț creștin, Toby Mac, este cunoscut cel mai bine pentru melodiile sale optimiste și pozitive , totuși, după moartea fiului său Truett, nu era sigur dacă ar putea scrie

La câteva zile după tragedie, el a scris 21 de ani, un omagiu adus fiului său. Săptămâni mai târziu, el și fiica sa Marlee au scris Everything About You , o altă melodie care privea cu drag la viața lui Truett.
A mai scris două, Cu credincioșie și Țara Făgăduinței , care declara pacea pe care i-a adus-o Dumnezeu în timpul de doliu.

„Într-o zi, m-am gândit în sinea mea: „Bănuiesc că voi scrie cântece din tristețea mea pentru tot restul vieții. Sigur, nu lipsește încrederea în ei, dar nu cred că voi scrie vreodată o altă melodie Pur și simplu nu mai este în mine’”, a spus Toby Mac într-un interviu distribuit cu Christian Headlines. „Și apoi am citit o Scriptură care mi-a atras atenția. Nu mai observasem niciodată asta și mi-a vorbit direct inimii. Spunea: „Dumnezeu își suflecă mânecile”.

Versetul l-a inspirat.

„Nu am putut să-mi scot imaginile din minte și au început să prindă rădăcini în sufletul meu”, a adăugat el.

În câteva zile, Toby Mac a scris Help is on the Way , un cântec optimist despre credincioșia lui Dumnezeu în mijlocul tragediei. L-a înregistrat în studio în aproximativ două zile – o faptă rară în cariera sa, a spus el.

Luni mai târziu, se afla la un restaurant când a scris pe un șervețel: „Ești încă bunătatea din viața mea”.

„Știam că acel moment trebuie să fie un cântec”, a spus el. Mâzgălirea șervețelului s-a transformat într-o melodie, Goodness , înregistrată cu Blessing Offor.
Cel mai nou album al lui Toby Mac, Life After Death , apare vineri cu melodiile menționate mai sus și alte câteva care probabil vor deveni hituri optimiste. Unul dintre ei, Space , include vechii săi colegi de trupă DC Talk, Michael Tait și Kevin Max.

„În toată durerea și durerea mea, neașteptul a început să apară”, a spus el. „Nu credeam că este posibil și, deși nu voi fi niciodată la fel, a fost, fără îndoială, un fir de bucurie. Dumnezeu nu a plecat. El a rămas. Și voi fi pentru totdeauna un bărbat diferit. Un sfânt nu este cineva care este bun; un sfânt este cineva care experimentează bunătatea lui Dumnezeu. Cunosc acea bunătate; L-am gustat. Și, deși va fi întotdeauna dezordonat, acum cred în viața de după moarte.”

https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/toby-mac-releases-first-album-since-sons-death-god-didnt-leave-he-remained.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: