EDITORIALE

Mesajul lui Daniel transmis la inmormantarea Magdei Popescu prin Vlad ( mulți au fost cei care au spus și au crezut că se va lepăda, că va ceda și se va ridica împotriva lui Dumnezeu, … dar!)

Poate că mulți au fost cei care au spus și au crezut că se va lepăda, că va ceda și se va ridica împotriva lui Dumnezeu, că… dar!’… mă supun voii lui Dumnezeu și cred că El a luat-o acasă…’ acestea erau cuvintele lui Daniel Popescu, cuvinte pe care dorea să le transmită celor prezenți… Cuvinte prin care a exprimat ceea ce credea, ceea ce crede:

„Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu, si aveti credinta in Mine. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc… ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi. ” Ioan 14:1-3

Zilele au trecut, dar durerea a rămas… multe inimi nemângâiate sunt în jurul nostru. Dacă poți încuraja un suflet amărât, oricare ar fi acel suflet, este bine să o faci, dacă nu… tăcerea e de aur🙂!

https://www.facebook.com/vlad.breana/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Eu cred că pe zi ce trece Daniel va fi tot mai puternic și înțelept. Iar cuvintele și gesturile(neînțelepte) unor „frați”nu-l vor durea. Sunt și eu văduvă de 7ani jumate si am întâmpinat..destule.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: