Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: „Ucigând balena albastră” cu versurile lui Cerebel 

Banner http://speranta.ro/

Sunt întristat de ce văd în societatea românească. Cum poate crede un primar că aducând un cântăreț nu prea potrivit pentru „petreceri școlare” și niște dansatoare provocatoare într-o școala la niște copilași care încă mănâncă orez cu lapte la micul dejun îi va deștepta să nu mai joace jocuri sinucigașe pe internet?

Doamna Primar, tocmai din prostie, neglijență părintească și infantilitate se joacă „Balena albastră”. Tocmai pentru că ai noștri copilași sunt lăsați să fredoneze „da mama sunt beată”, „ace in vene”, „imi iau pusca sa vanez caprioare” se ajunge aici. Pentru că le dăm 10 GB de internet pe lună să aibă săracii să navigheze nestingheriți, de aceea se ajunge aici.
Nu poți servi incultura ca medicament pentru prostie. Nu poti servi unor copii pudici, unor copii curați la suflet ca ingerii versuri despre fetițe sexi si petreceri. Lăudabilă inițiativă dar gândită total greșit. Mai bine o ședință generală și cu părinții, mai bine regândiți „bătălia cu balena”. Văd că „balena” cam sunt părinții.
 Eu as da o lege pentru a interzice în școli si licee „serbări” cu cântăreți vulgari. Oare nu exista un consiliu care să verifice versurile cântecelor si „fetițele” care vin să danseze pe la petrecerile copiilor?
Mai bine vii la copii cu o tonă de cărți de cultură sau jocuri gen „mindlab” decât cu dansuri și versuri de cartier. Spuneți „Stop joc!” prin decență și cultură și nu prin …
Să mai zic și de credința în Dumnezeu care dă echilibru și înțelepciune? Să mai zic de citirea Bibliei încă din copilărie, din clasa I? Aș zice dar văd că oamenii aceștia sunt prea departe. 
Adu-ne Doamne mai aproape și nu ne ocoli cum în batjocură cere un site cu „profil glumeț”. 
Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides/

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18284 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: