ANUNTURI

APEL PENTRU TREI ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU CA DUMNEZEU SA DEA BIRUINTA IN CAUZA FRATELUI PASTOR FLORIN IANOVICI !

intre 3-5 aprilie , pana la ora 18:00 ,cu rugaciune comuna la 8:00–12:00–18:00..

„Așa că putem zice plini de incredere:”Domnul este ajutorul meu,nu mă voi teme:ce mi-ar putea face omul?” Evrei 13 :6

In urma mesajelor dvs , si din ceea ce citim pe internet ,intelegem ca pe data de 5 aprilie este sedinta CEPEX a Cultului Penticostal ,de aceea am hotarit impreuna cu grupul de mijlocire,cu grupul de sustinere din Resita, din Bucuresti ,din Bucovina,din Oradea,din Arad ,din Deva , sa venim cu trei zile de post si rugaciune ptr fratele pastor Florin Ianovici ,ptr ca Dumnezeu sa lase har si protectie in aceasta incercare prin care trece, sa dea biruinta in lupta cu vrajmasul Domnului, care incearca prin unii sa faca spartura si dezbinare in biserica Domnului.
Dumnezeu sa faca dreptate si sa nimiceasca orice plan omenesc facut de oameni fara moralitate .
Multumim ptr toata preocuparea dvs ptr aceasta situatie urâtă, creata spre a impiedica slujirea fratelui pastor,ptr lantul de post necurmat ,celor care sunteti implicati deja in mijlocire, ,si va asiguram ca Dumnezeul nostru e viu si va iesi inainte celor ce urzesc planuri murdare,sa fiti incredintati de asta.
Faptul ca atat de multi semnalati ca fam Ivan imprastie zvonuri ptr a impiedica intoarcerea fratelui pastor Florin Ianovici in slujire ,in aceeasi pozitie din care a plecat ptr sase luni,dupa cum spune si statutul si legea ,nu ne face decat sa va chemam la rugaciune si post ptr ca Dumnezeu sa ii trezeasca la o pocainta reala, sa le iasa inainte cu Cuvantul ptr a intelege ca atata ravna ptr scaun,si inaltare omeneasca fara merit si in care sunt vizibil depasiti, nu este nicidecum pe placul Domnului ,dimpotriva, aduce prejudicii bisericii si lui Dumnezeu!
Nu va speriati fratilor de ce aranjamente cu secretari ar putea face acesti oameni,Dumnezeul cel Viu are ultimul Cuvant!
Toate lucrarile de pana acum,pe care le vom publica ,au vorbit despre biruinta fratelui pastor Florin Ianovici in aceasta lupta nedreapta cu cei ce au vrut doar sa plateasca polite,Dumnezeu fagaduind ca vom cunoaste cu totii si biruinta,dar si rasplatirea celor ce au urzit planuri si au defaimat pe frati si biserica Domnului, cu multa durere.
Dumnezeu nu se lasa batjocorit!
Sa avem grija sa nu alergam dupa locul altuia,ca oricat de multa dorinta ar avea unii de marire si inaltare omeneasca, doar Dumnezeu inalta!! Doar Dumnezeu stie cat ne-a dat si cat ne cere!
Sa ne rugam si ptr vrajmasii bisericii,si ptr cei care alearga dupa scaune ,Domnul sa le dea o pocainta reala si sa se indure in mare mila Sa , cand va intra la judecata cu fiecare dintre ei!
Dumnezeu sa aiba mila si sa binecuvinteze pe fiecare! Amin.
Toti cei care ati fost hraniti prin mesajele predicate,ziditi din Cuvant, consiliati ,vindecati de Domnul prin rugaciunile fratelui pastor Florin Ianovici ,va asteptam sa va alaturati!
Dumnezeu sa va rasplateasca cu viata vesnica!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: