Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Exista o legatura intre boala si pacat?


Eram la începutul activității de consiliere și la un moment dat mi s-a încredințat în biserică un caz al unui tânăr care avea dureri lombare cronice. Eram chiar la început și mă gândeam „Doamne, acuma ajută-mă să rezolv cumva problema asta că n-am nicio expertiză în domeniu”. Ne-am retras într-un colț al bisericii și am început să vorbesc. Având mentalitatea că boala e legată de păcat în cele mai multe cazuri, l-am întrebat dacă își aduce aminte de vreun păcat și i-am zis să ne rugăm să vedem ce ne descoperă Domnul că ar trebui să mărturisești. Ne-am rugat și el mi-a spus că nu-și aduce aminte de niciun păcat. Eram disperat. Îi ceream ajutor lui Dumnezeu în gând, și i-am spus mai apoi tânărului să ne mai rugăm o dată.
I-am spus că sunt unele lucruri pe care poate el nu le consideră păcate, dar ele sunt, așa cum spune Isus „dacă te uiți la o femeie cu gândul să o poftești în inima ta, deja ai și preacurvit cu ea în inima ta.” Imediat omul meu a lăsat garda jos și mi-a zis: „Într-adevăr aici am tot felul de gânduri și de fantezii și mă masturbez, și cred că asta ar fi o problemă.” I-am zis atunci să-și ceară iertare de la Domnul pentru că a avut astfel de gânduri și practici pentru ca mai apoi să mă pot ruga pentru el. A făcut acest lucru. Apoi am alungat orice duh de curvie, de legare a minții, de confuzie, de practici sexuale aberante, le-am alungat în numele Domnului și tânărul a mărturisit că a simțit cum l-a lăsat durerea, o durere care persista constinuu, nu-i dădea pauze. Au fost niște dureri permanente care-i creau un disconfort continuu, de la niște păcate comise la nivelul minții, fără să fie implicat în altfel de păcate.
Important este să înțelegi legătura dintre boală și păcat. Să nu uităm că Dumnezeu are totuși niște principii și e constant în felul în care le așteaptă împlinirea lor. Și un principiu este acesta al mărturisirii păcatelor și El zice: „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte și să ne curățească de orice fărădelege” (1 Ioan 1:9).

Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.
Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/…

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18729 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: