EDITORIALE

Suferința, un lucru pentru fiecare – Alexandru Fintoiu

Cea mai mare minune din viața unui om este viața. Hristos a venit ca să o împlinească. Toți oamenii se nasc ca să trăiască, numai că păcatul le schimbă destinația. Pentru noi este doar o șansă și ea se numește Isus.

Cineva spunea că necazul e o binecuvântare. Probabil nu știe cu adevărat ce grea e suferința. Sunt oameni care se simt așa de spirituali încât rămâi șocat de ce pot spune la un moment dat.

Suferința nu este ceva dezirabil dar este ceva cu care ne naștem fiecare. Omul suferă pe pământ de când e mic. Totuși Dumnezeu a venit în mijlocul necazurilor noastre ca să aducă eliberare. Săracii suferă și bogații suferă, geniile suferă și cei mai puțini înzestrați suferă.

La suferință nu ai decât două posibilități. Să răspunzi tu cu ce știi si cu ce cunoști sau să Îl lași deliberat pe Dumnezeu să răspundă. Garantat El poate face mai mult decât tine.

Suferința produce teamă. Nu degeaba e plină Scriptura de îndemnuri din partea lui Dumnezeu prin care ni se transmite să nu ne speriem, să nu ne fie teamă de oameni, de circumstanțe ci doar de Dumnezeu.

--

Isaia spunea că întunericul nu va domni pe vecie pe pământul unde acum este necaz. Rugați-vă la Domnul și poate chiar azi Hristos va face lumină în problemele voastre.

Biblia a fost scrisă ca noi să credem. Nu lăsa îndoiala să pună stăpânire pe ce trebuie să stăpânească Dumnezeu.

Hristos e și acolo unde nu Îl vezi acum. Să vezi bucurie atunci…

--

                                                                                                            Alexandru Fintoiu – http://www.ciresarii.ro/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura