Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Medicul care a convins peste 700 de femei să renunţe la avort. Mama unor gemeni salvaţi de chiuretaj: „E minunat. Suntem atat de fericiţi. Nu e greu deloc“


Medicul Cristina Valea (47 de ani), din Timişoara, a consiliat, în 17 ani, peste 9.000 de femei care doreau să facă întrerupere de sarcină, iar pe 700 dintre acestea le-a şi convins să păstreze pruncii. Prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, medicul nu le oferă doar consiliere femeilor, ci şi sprijin pentru îngrijirea copilului.

O studentă rămâne însărcinată şi se trezeşte singură pentru că tatăl copilului a părăsit-o. O mamă are acasă doi copii, iar venirea celui de-al treilea prunc este de neînchipuit. O femeie de carieră pentru care bebeluşul nu face parte din „business plan“ sau o mamă care îşi doreşte copilul, dar partenerul nici nu vrea să audă. Sunt adevărate drame pe care unele femei le „rezolvă simplu“, prin avort, crezând că dacă scapă de sarcină, problemele lor vor dispărea imediat. Acestea sunt situaţii frecvent întâlnite de medicul timişorean Cristina Valea (47 de ani), care le oferă femeilor confruntate cu drama unei sarcini nedorite o rază de speranţă, le ajută să vadă într-un copil nu o povară, ci o bucurie şi o împlinire. Sub deviza „fiecare viaţă este preţioasă“, Cristina Valea, prin Fundaţia Pro Vita Medica, pe care a înfiinţat-o şi pe care o conduce, a oferit consiliere în cei aproape 17 ani de activitate unui număr de 9.755 de paciente. Dintre acestea, peste 700 de femei au profitat de şansa primită şi au ales să aducă pe lume un copil care a bătut la uşa vieţii lor când nu se aşteptau. Acum, datorită medicului Cristina Valea şi echipei de la Pro Vita Medica, 735 de copii spun „mama“, făcând fericite tot atâtea familii.

 „Copilul meu este norocos că l-am născut”

Citește mai mult http://m.adevarul.ro/

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18329 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: