DEVOTIONALEEDITORIALE

Viorel Iuga: Mândru că sunt membrul unei familii numeroase

Mândru că sunt membrul unei familii numeroase
Au foarte multe diferențe, dar asemănările sunt esențiale. Majoritatea sunt diferiți din punct de vedere fizic și spiritual. Au vârste diferite și un statut material diferit. Unii sunt tineri, alții bătrâni. Unii sunt slabi, alții sunt grași. Am frați și surori înalte și scunde. Și culoarea pielii diferiă. Unii sunt negrii, alții sunt albi, alții mai galbeni și alții mulatri. Nici educația lor nu este la fel. Unii au avut și au parte de o educație aleasă, iar alții abia dacă știu să citească. Dincolo de mulțimea diferențelor însă ne leagă ceva foarte valoros. Toți ne-am recunoscut păcatele, ne-am pocăit de ele și am fost născuți din nou de Duhul lui Dumnezeu.
Da, sunt mândru să pot spune că am foarte mulți frați și surori. Toți cei născuți din nou, care umblă în ascultare de Dumnezeu sunt frații și suforile mele de credință.
Dacă faci parte din Familia lui Dumnezeu, în puterea Duhului Sfânt, bucură-te, mulțumește-I Tatălui și mărturisește-L pe Fiul.
Dacă nu faci parte din Biserică, caută Ușa astăzi. Datorită îndurării lui Dumnezeu și a Jertfei Domnului Isus Cristos, încă mai este loc și pentru tine. Cristos, Cel înălțat continuă să atragă oameni spre Tatăl. Lasă-te atras deoarece această familie numeroasă are garantată o veșnicie glorioasă.

Viorel Iuga

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura