ANUNTURI

Coca-Cola atinge limita penibilului, lansând o reclamă în care face propagandă homosexualității: un frate și o soră concurează pentru un băiat!

Coca-Cola a ales să se promoveze printr-o reclamă exrem de ciudată în care un frate și o soră concurează pentru simpatia unui tânăr aflat pe marginea unei piscine.

Reclama face propagandă homosexualității și prezintă o adolescentă care îl privește, de la o fereastră aflată la parter, pe un tânăr care curăță o piscină, în timp ce fratele ei face același lucru de la o fereastră aflată la etaj.

Cei doi frați aleargă spre frigider și încearcă să se împiedice unul pe celălalt în această cursă, pentru a ajunge la o sticlă de Coca-Cola, rece, și să o ofere tânărului de pe marginea piscinei, pe acordurile cântecului italian ”Come Prima” care sunt difuzate în fundal. În ciuda eforturilor depuse de cei doi frați, în momentul în care ei ajung lângă piscină, ei constată că mama lor a fost mai rapidă și îi oferise deja tânărului în cauză o sticlă de Coca-Cola.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: