ANUNTURI

Povestea Ioanei Sesan – Cum cresti copilul aproape de Dumnezeu?

ioana_sesan_2014Ioana Șesan este o telespectatoare din Baia Mare a canalului Alfa Omega TV. Ea este funcțioar public și totodată mamă. Ea se străduiește să își crească copilul cu frică de Dumnezeu. Împreună cu fiul ei, Filip, a stabilit că singurele desene pe care el le va urmări să fie despre Dumnezeu. Dar Alfa Omega TV nu este o binecuvântare doar în ceea ce privește educare lui Filip, ci prin această lucrare creștină de media și adulții familiei primesc hrană spirituală. Ioana Șesan s-a hotărât în urmă cu mai mult timp să susțină financiar în fiecare lună lucrarea Alfa Omega TV pentru ca acesta să poată continua.

Ioana Șesan este o telespectatoare din Baia Mare a canalului Alfa Omega TV. Ea este funcțioar public și totodată mamă și se străduiește să își crească copilul cu frică de Dumnezeu.

Filip este baiețelul meu de 4 ani jumate și obișnuiște să se uite la desene animate. Acestea sunt Cartea Cărțiilor, Eroii Luminii, fiind foarte educative și zic eu, sunt foarte sănătoase pentru ei, iar lui îi plac.” a spus Ioana Șesan.

Ioana Șesan și fiul său, Filip, au stabilit împreună că singurele desene pe care acesta le va urmări vor fi doar despre Dumnezeu.

„Noi am făcut un pact. Ne uităm la desene animate la Alfa Omega sau acolo unde se vorbește despre Dumnezeu în principal, care nu sunt periculoase. Copilul meu așa este învățat, să se uite la aceste desene animate. Și la grădiniță el spune acest lucru copiilor, și sper ca toata viața lui să-și amintească aceste învățături și să-l ducă pe drumurile cele mai bune în viață, să fie de folos în împărația lui Dumnezeu în special.” a mărturisit telespectatoarea Ioana Șesan

--

Dar Alfa Omega TV nu este o binecuvântare pentru familia Șesan, doar în ceea ce privește educarea lui Filip, ci prin această lucrare de media creștină și adulții familiei primesc hrană spirituală.

„Mă bucur de acest canal pe care îl aveți, pentru că, pe lângă faptul că este destul de divers, am văzut că transmiteți adevarul lui Dumnezeu și mă bucur că prin acest intermediu pot fi atinse toate categoriile de vârstă. Foarte mult mă încurajează Joyce Meyer, este o femeie deosebită și binecuvântată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea, și pentru cărțiile care le editați. Aveți și emisiuni despre evrei foarte interesante și importante, zic eu, ca și creșini să cunoaștem lucruri despre evrei, poporul lui Dumnezeu. Nu aș putea să spun că o anumită emisiune nu-mi place sau nu mă interesează, este o hrană bună pentru mine personal.” a mai precizat aceasta.

Ioana Șesan s-a hotărât în urmă cu mai mult timp să susțină financiar în fiecare lună lucrarea Alfa Omega TV pentru ca acesta să poată continua.

--

Eu știu că este bine să semănăm și din punct de vedere financiar, Dumnezeu răsplătește dar nu consider că așa trebuie să punem condiția: eu dau bani pentru Dumnezeu și El să îmi dea mie. Văzând ce faceți dumneavoastră prin emisiunile pe care le transmiteți și auzind de la foarte multă lume că urmăresc Alfa Omega, m-a încurajat să vă sprijin și o fac în continuare.” a mai mărturisit telespectatoarea Ioana Șesan.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/donatii

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura