EDITORIALE

Când ai și nu prețuiești

111111111111111111Tocmai ce am văzut niște imagini cu frații noștri creștini din Nigeria, unii arși de vii, alții legați cu mâinile la spate și bătuți cu bestialitate apoi li s-au pus pe spate propriile Biblii ca o batjocură și ca un indiciu spre motivul condamnarii la moarte.

Noi avem libertate să ieșim și să cântăm în parcuri și nu o prea facem. Putem citi Biblia oricând și oriunde și nu o prea facem. Putem să ne rugăm în casele noastre cu voce tare fără ca nimeni să ne „raporteze la securitate” și nu o facem, ci se aud mai tare manelele, telenovelele și certurile decât rugăciunile.

Citeam azi dimineață din Biblie cum magii au venit de departe să-l vadă pe Regele Suprem deși singurul indiciu era o stea, timp în care cărturarii evrei aveau cuvintele profeților, știau satul în care se va naște, că printr-o fecioară va veni și nu au făcut nici un pas spre Mesia atunci când magii i-au anunțat că s-a născut.

Azi peste tot ni se spune că Iisus Hristos s-a născut pentru noi și, ca și cărturarii, puțini se îndreaptă spre El ca să i se închine.

Prețuiește ce ai că s-ar putea să vină curând o zi în care nu vei mai avea!

Hristos s-a născut!

https://www.facebook.com/tony.profides?fref=ts

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: