EDITORIALE

Biblia Cornilescu, târâtă în tribunal. Al doilea termen de judecată: 21 februarie 2013

Din 2012 existau semnale ca se va ajunge in instanta cu privire la drepturile de autor asupra vesiunii Cornilescu a Bibliei. Emanuel Contac a semnalat pe blogul sau  despre termenul de judecata care s-a consumat ieri pe 24 ianuarie 2013 la sectia V procese civile de la Tribunalul Bucuresti. Ieri nu s-a abordat dosarul de fond ci doar procedura de urgentare. Urmatorul termen de judecata a spus dl. avocat Daniel Cuculea este stabilit pe 21 februarie 2013 .

Emanuel Contac a fost amabil si mi-a oferit detalii la RVE Suceava despre situatia premergatoare acestui prim proces de răsunet din istoria mișcării evanghelice din România. Citeste mai multe informatii si asculta AICI

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Care Biblie cea veche din 1921 din 1924 sau cea noua redactata si corectata ortografic din 2010 ?!!!
    Oricum Dumnezeu nu va lasa ca Cuvantul Lui transmis prin Duhul Sfant catre o sluga si care Este Autorul direct al acestei Carti Sfinte ,sa fie tarat prin tribunale si MOCIRLELE LUMII ACESTEIA ,caci oricine o va face va fi pedepsit aspru,deoarece se vor lupta cu Autorul Insasi al Bibliei ,Dumnezeul cel viu si Sfant ,nu cu autorul indirect mort si putred .
    Nu va lasati inselati ,ce seamana omul aceea v-a culege ,Dumnezeu nu se va lasa batjocorit de nimeni si vremurile din urma sunt acum in desfasurare ,antihristul e printre noi .
    Iar noi crestinii trebuie sa rabdam pana la capat tot ce trebuie sa suferim pentru numele de „crestin in Isus Hristos”.
    Dumnezeu Cel Viu va face dreptate in curand pe pamant si nu va temeti ,ce pot sa va faca niste….” oameni morti pentru o vesnicie”!Nimic!!!
    Ei se afunda singuri in iad ,iar noi cei prigoniti vom fi inaltati la cer.Ferice de cel ce rabda ispita.

    Rom.8:35 Cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau stramtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de imbracaminte, sau primejdia, sau sabia? Amin!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura