EDITORIALE

Cumpără altfel – Alexandru Fintoiu

cumparaturi-in-hipermarket1A început goana după cumpărături. Fiecare merge în magazine cu ce are. Unii cu voie bună, alții cu bani. Suntem inundați de reclame în fiecare zi și aproape determinați să cheltuim bani în plus pe ce nu ne trebuie.

Când diavolul vrea să-și bată joc de munca noastră ne face să cheltuim ce avem și să ne trezim după sărbători  fără bani sau cu datorii. Fericirea nu durează pentru că nu e legată de Dumnezeu. Unii ne cred fanatici  însă realitatea este că doar Dumnezeu face ca fericirea inimii unui om să dureze. Cu El ai pace, te bucuri și pentru mai puțin.

Cu Hristos ești fericit chiar dacă sărbătorile trec, chiar dacă timpul trece, chiar dacă nu primești ce te aștepți. Până la urmă aceasta este minunea. O realizează El în noi, nu noi.

Sunt oameni dependenți de cumpărături. Când au un ban în buzunar, cu orice preț trebuie să-l facă praf. Ca și creștini ar trebui să nu ne aliniăm la acest timp de comportament și să fim echilibrați dar nu zgârciți.

Până la urmă toți mai luăm lucruri inutile, dar e bine să limităm proporțiile acestui mic dezastru. Dumnezeu ne îndeamnă să cumpărăm de la El alte lucruri, folositoare. Unul din ele ar fi aurul curățit prin foc, caracterul.

Caracterul valorează mai mult decât toate cadourile din lume. Nu-l poți avea cu bani, totuși cuvintele folosite de Scriptură în Apocalipsa se referă la timpul investit în relația cu Isus, la efortul pe care să îl depunem fiecare pentru a deveni ce dorește Dumnezeu.

Atunci vom fi cu adevărat oameni bogați pentru că ne vom da seama că bogăția nu constă în ce este trecător ci în ce este veșnic.

Vă dați seama ce-ar însemna pentru România ca fiecare om să investească în Hristos atât timp cât investește in supermarket?

Cumpărături binecuvântate!

 

Alexandru_Fintoiu www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: