ULTIMELE STIRI

Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

,, Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde…” Ieremia 29:11 Mai sunt doar cateva zile pana la trecerea dintre anii. Sigur fiecare o sarbatoreste in felul lui, alti la petrecere, alti la biserica, alti fie unde, cine stie…Fiecare petrece cum il indeamna gandul.


De cateva zile ma gandesc la faptul ca trecerea dintre anii e sa multumim pentru ce avem, sa fim recunoascatori pentru ceea ce ni s-a intamplat si anul ce sta sa treaca, sa meditam un pic. De exemplu, eu daca stau si ma gandesc in general, in anul asta care sta sa treaca am avut parte de muulte binecuvantari, dar si incercari prin care tot El m-a trecut biruitoare. Daca stau si analizez anul nu e deloc cum eu l-as fi gandit, dar pentru ca l-am gandit cu El, a fost altfel….diferit, total diferit de ceea ce gandeam eu.

Eu vreau sa va provoc sa va luati un timp, doar tu si cu Domnu, ia o foaie de hartie si scrie toate binecuvantarile si toate momentele in care L-ai vazut la lucru, vei avea surprinderea ca nu iti va incapea pe o singura hartie, gandeste-te de cate ori i-ai multumit tu pentru toate acele lucrui. Dup ace ai scris tot ce ai primit gandeste-te daca tu ai cerut acele lucruri de la El sau ti le-a dat in dar…si de data aceasta vei fi surprins…

Cu versetul de mai sus din Ieremia 29:11 vreau sa va provoc ca anul acesta ce sta sa treaca sa fie altfel, pregatit pentru celalalt. Luati-va timp intr-una din zile si analizati-va anul acesta si notati tot ce s-a intamplat, fiecare lucru marunt si veti vedea cum Domnul are ganduri de pace si v-a dat un viitor si o nadejde, v-a dat speranta atunci cand credeati ca totul e pierdut si fara solutie de a iesi din probleme.

Va provoc ca la trecerea dintre ani sa stati in rugaciune si sa incredintati anul ce vine si viitorul in mana Lui. ,, Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra!” Psalmul 37:5… Lasati in mana Lui totul si rugati-va ,faceti-va partea voastra si Domnul o v-a face pe a Lui! Amin! Un An Nou binecuvantat de Tata sa aveti!

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25782 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: