EDITORIALE

IN TOT RAUL ESTE SI UN BINE

1. E rau ca pastorul Viorel Iuga nu a fost foarte inspirat in alegerea celor mai potrivite cuvinte in formularea scrisorii adresate presedintelui Klaus Ionhannis. E bine ca scrisoarea a intrat in gura presei centrale tocmai datorita formei in care a fost scrisa determinand chiar si un raspuns din partea destinatarului. 
2. E rau ca presedintele Iohannis a raspuns total neinspirat numind „calea fanatismului religios” demersul celor 3 mil. de romani care au semnat pt. clarificare art. 48. E bine ca macar acum stim exact care e pozitia dansului in aceasta chestiune si ca nu ne putem baza pe el.

3. E rau ca pozitia d-lui Iohannis o sa fie munitie pt PSD/ALDE & comp. contra a tot ce a facut bine presedintele. E bine ca PSD/ALDE si alte partide „nationaliste” o sa ajute la aprobarea in parlament a demersului pt. referendum.

4. E rau ca scrisoarea personala a fr. Iuga a fost luata ca venind din partea liderului Cultului Baptist si al Aliantei Evanghelice, intelegandu-se (eronat) ca ar reprezenta pe toti crestinii evanghelici. E bine ca scrisoarea mai lamureste apele in sanul „evanghelicilor” facand lumina intre „conservatori”, „progresisti” si „politicieni”.

5. E rau ca fr. Iuga a „fortat” un raspuns din partea d-lui Iohannis in prag de alegeri si referendum dar e bine ca „intamplarea” a inviat discutia publica pe subiect si ca va mobiliza si mai mult „fanaticii religiosi” sa iasa in strada si sa se lupte pt referendum.

6. E rau ca Washington Post l-a facut pe Iohannis promotorul tolerantei si acceptarii casatoriilor homosexuale, scriind un articol cu titlul: Romanian leader urges tolerance for same-sex couples. E bine ca Iohannis va invata (sper) sa comunice mai bine pe viitor.

Sursa: https://www.facebook.com/lucian.oniga.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: