ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Suntem fericiţi? Ce ne face fericiţi?

 Vă propun să reflectăm, câteva clipe, fiecare la viaţa noastră şi să încercăm să răspundem  la următoarele întrebări: eşti fericit?ce anume te face să te simţi fericit?

Fericirea…..În ce anume găsim fericirea? Putem să fim 100% fericiţi? Dacă răspunsul este negativ, atunci ce trebuie să facem sau să se întâmple pentru ca să fim fericiţi? Unii ar răspunde că fericirea lor depinde dacă obţin jobul pe care şi-l doresc, alţii găsesc fericirea în banii,în lucruri materiale alţii în prietenii sau în relaţia cu persoana iubită sau alţii afirmă că fericirea nu există. Dar oamenii ne pot face, în acelaşi timp, şi nefericiţi, ne pot răni, dezamăgi sau ne pot lăsa baltă. Chiar şi după obţinerea acestor lucruri descoperim că nu suntem fericiţi, că mai lipseşte ceva….şi atunci ne întrebăm iar: de ce nu suntem fericiţi? ce anume lipseşte?

Toţi căutăm fericirea, însă puţini sunt cei care o găsesc, întrucât o caută în locuri şi moduri greşite. Adevărata fericire este alături de Domnul Isus. Nimic din această lume nu ne asigură o fericire deplină, cea autentică, deşi poate, pe moment, simţim că suntem cei mai fericiţi oameni de pe pământ. Mă întreb dacă fericirea aceasta de moment o putem numi totuşi fericire?Dar oare fericirea cea adevărată nu este alături de Domnul Isus in cer, acolo unde El ne-a pregătit un loc? Acolo unde nu sunt lacrimi, tristeţe, ci doar bucurie. Bucuria de a şti că poţi petrece o „viaţă veşnică” alături de El. Însă, Biblia spune: „Cine cugetă la Cuvântul Domnului, găseşte fericirea şi cine se încrede în Domnul este fericit” (Proverbe 3:18), ceea ce însemnă că omul poate fi fericit şi aici pe pământ.

Apostolul Pavel zice „Am fost răstignit cu Hristos şi trăiesc…dar numai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine.” (Galateni 2:20), ceea ce înseamnă că atunci când viaţa noastră e controlată, în întregime, de Dumnezeu ajungem să experimentăm fericirea. Tot, Domnul Isus, ne spune de multe ori „Bucuraţi-vă iarăşi zic bucuraţi-va”.

O relaţie reală şi personală cu Domnul Isus este condiţia fericirii. Nu trebuie să uităm, că Domnul Isus şi-a dat viaţa pentru noi, a fost răstignit şi a suferit chinuri grele pentru ca fiecare dintre noi să fie fericit. Important e să ştim să trăim această fericire.

Scris de Andreea Baltei

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: