EDITORIALE

Evanghelicii din Elveția sunt ținta atacurilor militanților pro-avort

Militanți radicali pro-avort din Elveția au atacat casa liderului evanghelic Wilf Gasser, după ce acesta a participat la un marș pro-viață.
Duminica trecută, Wilf Gasser a luat parte la un eveniment anual ce sărbătorește viața umană. Reuniunea de anul acesta a contat cu prezența a aproximativ 1 700 creștini ce s-au bucurat de un spectacol cu muzică în direct și timp disponibil pentru a se ruga împreună.
Radicalii pro-avort din orașul Berna au organizat contra-marșuri și au amenințat organizațiile creștine în săptămânile precedente evenimentului. Sediul partidului popular evanghelic (EVP-PEV) și una din cele mai mari biserici evanghelice din oraș au fost atacate cu vopsea.
Ura promovată pe site-ul web al radicalilor de stânga a ajuns la un atac personal asupra lui Wilf Gasser, ce este președintele Alianței Evanghelice din Elveția (SEA). Indivizi neidentificați au lăsat inscripții evidente pe poarta garajului casei liderului evanghelic a căror mesaje erau: „Păstrați-vă credința pentru dvs.” sau „Opriți cruciada SEA”. Grupul ce se află în spatele acestei campanii în contra „Marșului pentru Viață” este faimos în capitala elvețiană.

Citește mai mult http://benidradici.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: