EDITORIALE

Pastor Sorin Cigher: Ieși în stradă pentru familia ta!

Frați români de pretutindeni, este vremea să ne unim pentru normalitate. Este timpul să depășim diferențele doctrinare, dogmatice, teologice, religioase, culturale, etnice și/sau sociale și să lăsăm ca interesul pentru familia originară, așa cum a conceput-o Dumnezeu, să fie atât de motivant încât să nu stăm indiferenți față de noua filozofie care ne dă târcoale. Luptăm pentru apărarea familiei, fiindcă nimeni nu are dreptul să se atingă de această instituție sacră și să o decimeze!
Familia tradițională ne privește pe toți, fiindcă din ea am ieșit. Haideți să fim solidari. Maria Tereza spunea: „Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia!”
Este ceasul în care suntem chemați, de la mic la mare, să ne facem auziți de cei pe care i-am votat să ne apere și să ne reprezinte interesele. Dintre noi au plecat…, dar acum se încăpățânează, se fac că nu aud și parcă interesele altor țări sunt mai importante decât interesele naționale. Au ajuns să ne desconsidere pe noi, cei 3 milioane de români, să ne spună, de la obraz, prin tăcerea lor, că suntem nesemnificativi.
Este momentul cel mai potrivit să vorbim, să ne ridicăm, să ieșim în stradă pentru că identitatea noastră ca națiune este în pericol. Se încearcă, prin tot felul de epitete menite să ne definească, să ne convingă să cedăm, să ne oprim, să ne aliniem principiilor occidentale… Da, se dorește confiscarea acestei identități și apoi, să ne vândă, în propria țară, hoardelor nemiloase și astfel să devenim robi, subjugați în propria țară. Avem principii curate și frumoase, trebuie să ne unim pentru a le păstra. Avem oameni inteligenți, oameni competenți, oameni cinstiți și pasionați, nu să fure, ci să zidească o societate sănătoasă.
Dacă ești unul dintre ei, ieși în stradă, în 26 octombrie, acolo unde te afli. În orașul tău se organizează miting pentru familie. Fii prezent, pentru cei dragi ție!
Luptăm pentru apărarea familiei normale! Nu vrem un alt tip de familie, nu ne interesează familia de tip nou. Cu orice risc, indiferent de acuzațiile care ni se aduc, nu ne pasă, nu ne doare de desconsiderarea lor, nu suntem afectați de amenințarea cu izolarea! Mai bine izolați și fericiți decât împreună cu toate țările „civilizate” și distruși.
Uniți-vă cu noi pentru această acțiune națională! Rugați-vă ca Dumnezeu să nu îngăduie această plagă distrugătoare peste națiunea română! Împreună cu El, și unii cu alții, vom fi mai mult decât biruitori! Doamne ajută!
Pastor, Sorin Cigher – Sibiu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: