ANUNTURI

SIIL ataca pentru prima data o biserica in Occident


Recentul atac asupra unei biserici catolice din Franța a fost un pas mare pentru SIIL, fiind prima dată când a atacat o biserică din Occident. Unii se tem că nu va fi ultima.Când doi teroriști motivați de SIIL l-au ucis pe preotul de 78 de ani, dintr-un orășel francez, atacul a trimis unde de șoc în toată Franța și în Occident.

Ei au o astfel de soartă de mulți ani. Una dintre cele mai triste și necunoscute părți ale realității de după septembrie 2011 e că slujitorii și creștinii au suferit atrocități în Orientul Mijlociu, iar acest război, această tactică jihadistă a fost adusă în Europa. Ne putem aștepta la mai multe atacuri.

În ultimele luni, teroarea islamică a străbătut Occidentul, din Bruxelles, la Paris și Nisa, ajungând și în SUA, în Orlando, Florida.

SUA e cea mai grozavă națiune de pe pământ și cea mai puternică națiune văzută vreodată, iar ideea că, după ce mii de oameni au murit și după ce s-au investit mii de miliarde de dolari în război, jihadiștii câștigă, nu mai lasă loc niciunei scuze.

Expertul în contraterorism Sebastian Gorka spune că refuzul de a spune pe nume dușmanului este cauza majoră pentru pierderile continue.

--

Sub administrația Obama, nu poți vorbi clar sau deschis despre cine este dușmanul cu adevărat. Nu poți vorbi despre religie. Cuvântul „jihad” e oficial interzis. Când vorbești armatei sau când oferi asistență oficialilor federali, nu poți discuta despre aceste probleme. Acest edict vine direct de la Casa Albă.

În noua sa carte, “Defeating Jihad”, Gorka spune că liderii ar trebui să privească mai îndeaproape Războiul Rece.

Cum am câștigat acel război? N-am tras niciun glonț în 9 noiembrie 1989, când a căzut Zidul Berlinului, ci am câștigat prin faptul că le-am depreciat mesajul, prezentând comunismul ca un eșec. Astfel, oamenii din spatele Cortinei de Fier au dorit să distrugă sistemul cu propriile mâini. Asta trebuie făcut și azi.

--

Gorka mai crede că Occidentul trebuie să împuternicească în mod activ națiuni musulmane, precum Iordania și Egipt, pentru a ataca Statul Islamic și să recunoască extremismul islamic așa cum este el.

„Ideea că nu-l poți numi jihad trebuia desființată în prima zi. Haidem să vorbim despre dușman așa cum vorbește el despre sine și să recunoaștem că este rău”, a mai adăugat el.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 140 – august 2016 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: