Reclame
ULTIMELE STIRI

Tot mai mulți oameni își implantează microcipuri sub piele

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Experții în tehnologie recunosc că, până recent, era dificil să găsești oameni dispuși să aibe microcipuri sub piele. Mulți creștini le resping din cauza fricii că aceste microcipuri ar putea conduce la acceptarea „semnului fiarei” despre care capitolul 13 din Apocalipsa spune că va fi „un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte.”

„Punctul de cotitură pentru acceptarea cipurilor implantabile este apropae”, scrie publicația The Atlantic. „Oamenii vor fi dispuși să le accepte atunci când vor deveni atât de utile încât vor fi greu de refuzat, deoarece beneficiile lor vor depăși neliniștea noastră față de ele.”

Chiar acum, mii de oameni din țări precum Germania și Suedia au ales deja să folosească cipurile pentru realizarea mai facilă de tranzacții financiare. Sven Becker, șeful unei companii numite „I am robot”, a declarat pentru Euronews că între 2.000 – 3.500 de persoane din Germania și-au implantat deja un microcip sub piele. Aceste microcipuri înlocuiesc cartelele de acces pentru sala de gimnastică, birou și casă”.

Alții cred că capacitatea microcipurilor de a monitoriza situația medicală a unei persoane va fi motivul pentru care tot mai mulși oameni vor accepta microcipul.

Kayla Heffernan, cercetător în cadrul departamentului de sisteme informatice a Școlii de Inginerie a Universității din Melbourne, a declarat că oamenii sunt deja obișnuiți să își implanteze dispozitive în corpurile lor: „Sute de mii de americani au aparate auditive, stimulente nervoase, articulații artificiale și multe altele. Așa cum oamenii s-au obișnuit cu acestea, și microcipurile vor deveni acceptate pe scară largă”.

În Suedia, un pionier în ceea ce se numește „biohacking (tehnica prin care sunt adăugate dispozitive cibernetice în corpuri vii)”, estimează că până la 4.000 de microcipuri au fost implantate, în mare parte pentru „confort”, transformând mâinile oamenilor care le-au acceptat în carduri de credit, cartele de acces în diverse locuri și chiar bilete de călătorie. Microcipurile sunt injectate în partea din spate a palmei între degetul mare și degetul arătător.

Însă mulți se opun biohacking-ului, și nu doar creștini. Website-ul Futurism îl numește „un coșmar pentru securitatea digitală”.

Sursa: https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/9945-tot-mai-multi-oameni-isi-implanteaza-microcipuri-sub-piele#ixzz5bze8JlAM
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23827 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Tot mai mulți oameni își implantează microcipuri sub piele

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: