ANUNTURI

Omran este strigătul umanității către o lume înnebunită de ură

Nu am putut să pun ca titlul faptul că Omran este străgătul lui Dumnezeu către o lume înnebunită de ură tocmai pentru că nu Dumnezeu a făcut să cadă o casă bombardată peste un copil sirian și familia lui, ci ura omului înnebunit de diavol a făcut asta. Când copiii nu mai au nici o valoare în ochii adulților atunci lumea s-a stricat de tot.
Omran a adunat lacrimile a milioane de oameni, la propriu au curs râuri de lacrimi pentru el. Eu personal am văzut oameni plângând când le-am arătat imaginile și filmulețele cu Omran. Dar ce se va schimba după aceste lacrimi? Îl vom uita repede și pe el la fel ca pe acel copilaș refugiat adus mort de valuri la mal și fotografiat pe toate părțile de niște jurnaliști setoși de materiale proaspete. Omran va fi uitat repede iar noi vom continua să fabricăm arme și bombe și să ne închinăm oricui numai lui Dumnezeu nu. Asta e tragedia. Nu învățăm nimic și nu schimbăm nimic la lumea asta stricată. Spunem mereu că păcatul nu are nici o treabă cu toate astea. Nimic mai fals!
Diavolul se bucură de prostia și ignoranța noastră în timp ce chiuie la fiecare bombă și atentat.
Am văzut întrebări pe Facebook de genul: „Unde este Dumnezeu acum?” Dumnezeu este acolo unde noi l-am adus. Este interesant faptul că acest necuprins Dumnezeu poate fi „mutat” de noi o mână de țărână acolo unde dorim, sau mai bine zis gărzile lui de îngeri tăbărăsc acolo unde sunt chemate. Asta face parte tot din mintea nepătrunsă a lui Dumnezeu. Și nu mereu unde este Dumnezeu pe pământ, într-o familie sau între granițele unei țări este pace și liniște. Dumnezeu nu ne-a promis că aici va fi un loc fără lacrimi, ci doar dincolo. Aici avem de crucificat o fire păcătoasă, nebună și greu de îmblânzit iar lesa ei este de multe ori suferința. Răsplata este o lume pe care dacă am vedea-o doar o clipă am lăsa totul și am fugi spre ea.
Scopul este purificarea inimii ca să-L putem vedea pe Dumnezeu. Iar pentru asta omul trebuie să fie gata să primească orice este nevoie! Credința ne face să îndurăm orice pentru a primi Cerul ca răsplată!

Citește mai mult http://toniberbece.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: