ANUNTURI

Un spion al gruparii teroriste ISIS s-a convertit la Hristos, dupa ce s-a infiltrat in biserica pentru planificarea unui atac

Un militant al grupului terorist ISIS a intrat intr-o biserica pentru a spiona si a planifica un atac in randurile crestinilor. Aici insa, mesajul Evangheliei i-a atins inima si teroristul a vrut sa stie mai multe despre Mantuitorul Iisus Hristos.
Ghassan Thomas este pastor la biserica unde s-au intamplat aceste lucruri. El a fugit din Irak impreuna cu familia dupa nenumaratele amenintari pe care le-a primit de la islamistii radicali.
S-a stabilit in Turcia si a deschis o noua biserica cu scopul de a ajuta spiritual si umanitar pe refugiatii din Siria si Irak, relateaza Acontecer Cristriano.
„Vreau sa ajut acesti oameni, deoarece si eu sunt un refugiat, sunt exact ca ei si ii inteleg foarte bine”, a declarat Thomas.
Intr-una din zile ISIS a trimis un spion sa culeaga informatii de la biserica unde pastorea Thomas, cu scopul de a declansa ulterior un atac impotriva crestinilor.
O schimbare radicala a avut loc dupa ce spionul jihadist a ascultat predica pastorului: a luat decizia care i-a schimbat intreaga viata de pana atunci, s-a hotarat sa-L urmeze pe Iisus.

Citește mai mult http://afirmativ.com/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d