ANUNTURI

Cruciada de rămas bun a lui Reinhard Bonnke

De-a lungul vieții sale, evanghelistul Reinhard Bonnke a vestit Evanghelia și a adus la Hristos milioane de oameni. În 8 noiembrie, el a decis să își ia rămas bun printr-o cruciadă în Lagos, Nigeria. Așa cum ne spune Peter Wooding de la Global News Alliance, Bonke predă ștafeta evanghelizării generației următoare. Peter Wooding: După 50 de ani de vestire a Evangheliei în Africa, Reinhard Bonnke de la Christ for all Nations se așteaptă ca această ultimă cruciadă să aibă un impact major în Nigeria. În următoarele cinci seri sunt așteptați mulți oameni, pentru a-l asculta pe respectatul evanghelist german care va vesti Evanghelia pentru ultima dată.

Reinhard Bonnke: Ne conectăm la Isus Hristos. El este lumina în mijlocul nostru. El vă va găsi oriunde. Nimeni nu este uitat. Peter Wooding: După acest mesaj, mii de oameni L-au acceptat pe Hristos. Pentru vindecare s-a rugat evanghelistul Daniel Kolenda, cel care a preluat conducerea organizației Christ for all Nations. Ce s-a schimbat după ultima cruciadă a lui Bonnke din Lagos, de acum 17 ani? Tânjește națiunea după spiritualitate?

În 2000, 3 milioane și jumătate de oameni s-au întors la Hristos. Am stat de vorbă cu oamenii din mulțime și am aflat că și în prezent ei tânjesc după Evanghelie. „Duhul nostru are nevoie de mai mult decât un eveniment. Duhul Sfânt lucrează, iar eu am o mărturie uimitoare. Aveam probleme cu inima, iar urechea stângă îmi era înfundată, dar am fost vindecat după ce acest om al lui Dumnezeu s-a rugat.” „Isus este Domn pentru veșnicie. Am venit aici să primesc ungerea lui Dumnezeu.” „Am venit aici să-L întâlnesc pe Dumnezeu. Nu avem prea multe adunări unde să poți simți prezența lui Dumnezeu. Sunt întâlniri unde poți simți prezența autentică a lui Dumnezeu, astfel am venit să primesc cât mai mult de la Dumnezeu.” „El a spus că toți cei care tânjesc după ungerea Sa și cred în Dumnezeu să vină aici. Astfel, am venit cu credință.” Peter Wooding: Așa se încheie o epocă a lucrării de predicare a lui Bonnke. Întrebarea e: Oare această ultimă campanie va împlini așteptările lor? Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 696 – 19 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: