EDITORIALE

Nu te lăsa înșelat – Alexandru Fintoiu

Diavolul înșală pe mulți. El zice că nu are de ce să-ți fie teamă. Dumnezeu este oricum bun și nu va duce oamenii în iad. Cei care se bazează pe asta sunt ignoranți. Dumnezeu este drept și păcatul condamnă la moarte.
Poți fi amăgit cu teoria aceea că ești aproape de împărăție. Dar nu uita, aproape nu înseamnă în împărăție. Aproape de cer poate fi orice om care citește Biblia, dar care încă nu o înțelege, care se roagă dar care nu trăiește, care face bine dar care gândește rău sau care încearcă să biruiască ispitele și nu reușește niciodată. Aproape e și cel care trăiește cu Dumnezeu în funcție de nevoie. Când lucrurile merg prost, se apropie de El, când nu, lasă spiritualitatea baltă.

Înșelat mai ești și când crezi teoria lui „nu acum”. Așa a făcut și Felix. Am păcate pe care trebuie să le mărturisesc? Altă dată. Am poveri pe care trebuie să le las la crucea lui Hristos? Nu acum. Faraon a amânat și el pe mâine și s-a dovedit a fi o gravă greșeală. Dumnezeu dorește pocăința de acum nu de mâine.

Poate crezi că mai este timp. Fals. Nu poți fi stăpân pe timpul tău, doar Dumnezeu știe dacă mai îngăduie o zi și mâine. Mulți oameni au murit trecând cu mașina peste șinele de cale ferată. Au crezut că au timp și n-au mai avut.

Nu amâna pe mâine ce poți face azi. O clipă poate fi diferența dintre viață veșnică și moarte veșnică. Alege viața ca să trăiești. Hristos e viața!

                                                                                                            Alexandru Fintoiu

Sursa: http://www.ciresarii.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: