EDITORIALE

E păcat să te uiți la știri?

Mi se adresează destul de des această întrebare sau altele asemenea ei cum ar fi: dacă e păcat să te uiți la fotbal, dacă e păcat să te uiți la documentare, dacă e păcat să te uiți pe Animal Planet sau Național Geografic așa că astăzi am hotărât să scriu câteva rânduri pe această temă.
Voi pornit de la un verset al Bibliei, un verset găsit în scrisoarea pe care Pavel o trimite celor din Corint și care are de a face cu creștinii maturi sau produce efecte în viața lor. Spunea el că: „Toate lucrurile îmi Sunt îngăduite, dar nu toate Sunt de folos; toate lucrurile îmi Sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.” Ei bine, eu cred că aceste aspecte sunt lămurite de versetul acesta și de altele asemenea lui. Nu este vorba de ceea este interzis de lege sau nu. ci de ceea ce ne face bine sau nu omului spiritual, ceea ce este periculos chiar dacă nu este păcătos.
Din păcate nu am deloc o părere bună despre mass-media și cei ce urmăriți blogul meu, nu aflați acum o noutate. Cred că trebuie să fim extraordinar de prudenți cu acest aspect pentru că ne poate afecta negativ foarte ușor. În esență, știrile nu ar trebui să aibă ceva păcătos în ele dar pe cele mai multe canale au. Să spunem totuși că urmărim un canal preferat, despre care avem o părere bună și unde nu am văzut chestii aiurite. Întrebările care ne confirmă dacă este sau nu păcat să te uiți sunt:
Îmi este de folos?

Citește mai mult Click aici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: