ANUNTURI

1 Aprilie 2016 – Noua Lege prin care Barnevernet va avea acces liber in orice casa cu copii

30 de milioane coroane vor fi virati pentru a putea fi pus in aplicare noul amendament legislativ al Guvernului care va asigura Protectiei Copilului (Barnevernet) un acces sporit si de a impune diverse masuri de ajutor fara consimtamantul parintilor. Legea va intra in vigoare la 1 Aprilie 2016.
– Pentru a imbunatati situatia copiilor si pentru prevenirea de a se lua alte masuri mai radicale de ingrijirea copiilor, este important sa se puna in aplicare legea care prevede posibilitatea de a se impune masuri extinse de asistenta parentala de protectie a copilului. Copiii ar trebui sa creasca in familii unde sa fie in siguranta, a afirmat intr-o declaratie Ministrul pentru copii Solveig Horne (Partidul Progresiv).
Deci de la 1 Aprilie 2016, Barnevernet va obliga parintii (fie ca vor sau nu), sa primeasca ajutor de la ei sub diferite forme, chipurile ,,pentru ca copiii sa creasca in siguranta”. Acest ajutor de la Barnevernet la ora actuala este optional, dar de la 1 Aprilie va deveni lege, care le va da o si mai mare putere sa vina in casele oamenilor, sa-i monitorizeze si sa-i controleze. si cu siguranta sa rapeasca cat mai multi copii. Cineva a spus ca va fi mai rau decat pe vremea lui Hitler. Cine se va opune, va risca cu siguranta inchisoarea si oricare ar fi colaborarea cu Barnevernet, parintii tot vor ramane fara copii.
Citește mai mult https://rodiagnusdei.wordpress.com

  

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: