ANUNTURI

MĂ TEM CĂ NORVEGIENII AU MAI RĂU DECÂT… CREIERUL SPĂLAT! CRED CĂ ÎL AU… MURDĂRIT!

M-am tot luptat de ceva timp cu întrebări fără răspuns cu privire la aproape unanima poziție a Norvegiei față de cazurile de abuzuri dovedite ale sistemului de servicii sociale pentru protecția copilului, hidosul Barnevernet.
În urma conversațiilor cu câțiva jurnaliști, interacționând cu reprezentanții ambasadelor și consulatelor, întrebându-i pe puținii norvegieni care văd realitatea, am ajuns la o concluzie sinistră, sumbră: Norvegia are creierul murdărit, nu spălat!
Baza tuturor acestor simptome este totala decădere morală a populației, de sus până jos și invers, în concepția despre lume și viață și în fapte. De fapt, imoralitatea cucerește mintea înainte de a infecta trupul!
În Romani, Apostolul Pavel scria că Dumnezeu i-a lăsat pe nelegiuiți în voia „minții lor blestemate”, iar rezultatul imediat este că își „necinstesc singuri trupurile”. Însă, adâncul căderii este că, având conștiința murdărită de propriul stil de viață, nu numai că trăiesc așa, dar îi găsesc de buni pe cei de-o teapă cu ei. Ceea ce înseamnă că îi consideră drept… răi pe cei care văd lucrurile și trăiesc altfel.
Verdictul este simplu: în baza a ceea ce cunoaștem despre cazul Bodnariu, în baza celorlalte cazuri similare care demască tendințele și metodele de lucru ale Barnevernet, în baza propriilor lor statistici și documente, cei care se mai îndoiesc de faptul că în Norvegia drepturile omului sunt încălcate, conștiința religioasă nu contează, familia este detestată din principiu, interesul superior al copilului este doar un pretext în spatele căruia îl răpesc și-l nenorocesc, deci în baza tuturor acestor atrocități incontestabile, cine nu vede aceste realități, sigur i-a fost mintea murdărită! 

Sursa https://rodiagnusdei.wordpress.com

  

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: