A PLECAT LA DOMNULANUNTURI

Cristian Moisescu, fost primar al Aradului a murit

cristian_moisescuIn dimineata acestei zile ne-am trezit citind in ziarele aradene o veste trista, faptul ca fratele nostru Cristian Moisescu a plecat la Domnul. Avram si multi alti prieteni l-au avut pe fratele Cristian Moisescu ca profesor de Limba Engleza  in tinerete. Cristian Moisescu a fost un profesor extraordinar, un primar admirabil, iubit de aradeni. Transmitem sincere condoleante sotiei sale si celor doua fete. Domnul sa va mangaie!

Cristian Moisescu a fost primar al Aradului în perioada 1992-1996. Cristian Moisescu avea 69 de ani și se confrunta de mai mult timp cu grave problem de sănătate. În urmă cu câteva luni a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis la un spital din Timișoara, după care, la sfârșitul anului trecut, a fost supus unei noi intervenții la Arad, unde i-au fost montate două stenturi. Internat în stare foarte gravă la Spitalul Județean Arad, fostul primar al Aradului a pierdut lupta cu boala. Cristian Moisescu a fost, dincolo de cariera sa politică, profesor de limba engleză, activând mulți ani la Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad.

Cristian Moisescu (n. 9 iulie 1947) a fost primar al municipiului Arad în perioada 1992-1996, fiind ales în această funcţie la vârsta de 44 ani. Apoi, în perioada 2000-2004 a activat ca şi consilier local.

Cristian Moisescu, fost professor de engleză, a fost căsătorit şi a avut două fiice, Alciona si Ariana, care i-au dăruit trei nepoţi, pe Adrian, Magdalena şi Călin.

Cristian Moisescu a absolvit Facultatea de Filologie din Timişoara, secţia engleză – română, fiind doctorand în filologie.

Din decembrie 1989 până în iunie 1990, a fost şeful Comisiei de Învăţământ a judeţului Arad din cadrul Consiliului Provizoriu al Uniunii Naţionale Arad.

În perioada 1990-1991 a fost preşedintele Alianţei Civice Arad şi preşedintele filialei judeţene a Partidului Alianţei Civice Arad.

Phot via

Cristian Moisescu a fost îndrăgit de arădeni pentru că mergea la serviciu cu bicicleta, dar şi criticat pentru că a interzis vânzarea revistelor pentru adulți la chioşcurile de ziare.

Cristian Moisescu este al treilea fost primar al Aradului după 1989 care a încetat din viață.

În mai 2011, Dumitru Branc, primar al municipiului Arad în perioada 1996-1998, a murit, la vârsta de 59 de ani.

În februarie 2014 a murit și Dorel Popa, primar al municipiului Arad în perioada 2000-2004. Dorel Popa avea 59 ani.

NEWSAR.RO ne informeaza ca Cristian Moisescu, fost primar al Aradului, a decedat azi-noapte, după o lungă suferinţă.

Acesta era cunoscut ca având probleme cardiace, suferind mai multe intervenţii chirurgicale în ultima perioadă.

În ultima perioadă fostul primar a avut mai multe probleme cu inima, suferind operații de bypass și montare de stenturi.

Septicemia, cu care a fost diagnosticat a fost ea care i-a pus capăt vieții.

Detalii despre priveghi şi înmormântare

Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la Cristian Moisescu sunt aşteptaţi vineri, 8 ianuarie 2016, la Biserica Dragostea din Arad (situată pe strada Dorobanților), începând de la ora 18.00

Tot acolo va avea loc, a doua zi, slujba de înmormântare, după care fostul primar va fi condus pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea.

sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: