EDITORIALE

Cazul familiei BODNARIU: Interviu în exclusivitate (Partea 2) 

VEZI interviul aici –https://ownzones.com/productDetails/logos-tv/cazul-familiei-bodnariu-interviu-n-exclusivitate-partea-2/rtq2qA6frTwYp

Daniel Bodnariu: Cu Rut, am vorbit [prima data] la o saptaman si ceva. Nu putea sa vorbeasca la telefon din cauza emotiilor si a socului in care se afla. Abia tarziu am putut sa vorbim [pe Facetime] cu ea si se vedea pe fata ei suferinta. .. Ei, inca sunt sub impreiu socului, inca nu si-au revenit. De fiecare data cand vorbesc cu Marius incerc sa-l incurajez si ii spun: singurul lucru care pe ei l-au mentinut constant in toata aceasta perioada e ca Dumnezeu e in controlul lucrurilor si ca nu o sa-i lase.

In comunitatea lor sunt mai multi luterani. Ei se strangeau la casa lor impreuna cu alte doua, trei familii, care veneau la rugaciune odata la doua saptamani, sa mai vina un invitat, un pastor.. dar e o comunitate foarte mica. Bunicii sunt penticostali si ei.
Marius: Multumim Domnului ca El ne tine in incercarea asta si am simtit din partea Domnului un har special. Slava Lui… in special sa stim ca este acolo cu copiii nostri. Avem motive sa credem, avem confirmari ca El are grija de copii.
Marius si Ruth canta doua cantari. Spune Marius ca prima cantare, care a cantat-o la prima vizita cand l-a vazut pe bebe Ezekiel, dupa trei saptamani, statea la sanul sotiei si cand am inceput sa cant cantarea asta, a tresarit si a zambit. (A doua cantare e in Limba Engleza)
Marius: si aici s-au implicat foarte multi asa cum au putut, din familie, vecini, prieteni, colegii de servici. Au scris scrisori si au scris plangeri. Au sunat, au luat legatura telefonica sau chiar in persoana. Sunt foarte multe persoane care s-au implicat si nu avem cuvinte… sunt coplesit.
Mai spune Marius ca vecinii carora le-au marturisit pe Hristos sunt special afectati si le vad comportamentul ca o mare marturie credintei lor.
Hristos straluceste in acesti doi slujitori ai Lui care trec prin asa o mare incercare de neinchipuit. VA PROVOCAM, sa continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze la cauza lor si sa aduca copiii acasa!

Via: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

  

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: