ULTIMELE STIRI

UMANITATE PIERDUTĂ

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Citind zeci de știri și reportaje referitoare la cazul copiilor răpiți de autoritățile norvegiene de la părinții lor am fost revoltat de la început, am trimis mesaje către autoritățile norvegiene în numele meu și al asociației pe care o reprezint, am realizat două emisiuni pe tema asta și sunt revoltat în continuare de mizeria pe care o țară curată, apreciată pentru curățenia și organizarea sa o poate deține și numi curățenie.Fenomenul nu este deloc izolat la familia Bodnariu și nu este nici la nivel de Norvegia izolat. El este un fenomen întâlnit în multe țări, Norvegia fiind doar un pas în față. Astfel de abuzuri sub numele de „protecție” se întâmplă în multe locuri în lume dar „la cote acceptabile”, în doza pe care oamenii o numesc „normală” deși nu poate fi nimic normal în treaba asta.

Mă dezgustă o astfel de protecție, mă dezgustă o astfel de umanitate, mă dezgustă un astfel de modernism. Să iei copiii de lângă părinții lor este cea mai primitivă metodă de abuz și de arătare a puterii. E cea mai de bază metodă de a produce indivizi temători, dezorientați și manipulabili. Oamenii care nu cresc în familie, lângă mama și tata vor deveni adulți manipulabili în cele mai multe cazuri. Ei știu asta și asta urmăresc.

Nu pot schimba lumea de unul singur, dar pot să mă unesc cu cei care acționează în această direcție. La bine nu mă aștept, dar am datoria să protestez câtă vrem se poate și e legal, am datoria să spun despre acest abuz, câtă vreme e încă voie măcar.

Una din acțiunile pe care o voi face, va fi și ignorarea firmelor Norvegiene de pe piața din România. Așa că următoarele produse nu le voi mai achiziționa din magazine: Ardealul, Bunătăți de la Bunica, Fruhstuck, Holland, LaMinut, Linco, Tomi, Unirea si Wiesana. Da, vor spune unii că ei sunt victime colaterale și că nu e drept să „boicotăm” firmele astea, dar cred că e una din modalitățile de a pune presiune pe autoritățile Norvegiene. Până la urmă banii sunt cei care dictează aici având în vedere că și acolo, confiscarea copiilor e pe sume imense și cineva câștigă foarte mult din aceste confiscări, echipele care îi confiscă „sărbătorind” succesele 

Sursa: http://www.filu.ro/

  

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27194 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: