ANUNTURI

Azi La 21:30 la Antena 3, senatorii Ben Oni Ardelean și Titus Corlăţean susțin cazul familiei Bodnariu!

indexLa 21:30 ora României, la emisiunea Sinteza Zilei (Antena 3), senatorii Ben Oni Ardelean și Titus Corlăţean susțin cazul familiei Bodnariu!

Ei vor promova participarea în număr cât mai mare la marea demonstrație de protest de Sâmbătă, 19 Decembrie, în fața Ambasadei Norvegiei din București, strada Atena nr. 18, de la 12:00 la 15:00 ora României!

Tot în acest Weekend sunt și alte acțiuni de protest din care menționăm pe cel din Dublin, Irlanda!

De asemenea, se preconizează expunerea unui mare afiș de protest la meciul de handbal România – Norvegia, în cadrul semifinalelor Campionatului Mondial din Danemarca! Meciul este televizat mâine de la 21:45 ora României! Sperăm să se poată și să capteze atenția camerelor de luat vederi!

Slăvit să fie Domnul, mergem înainte cu toate pânzele sus!

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, drama familiei de origine româno-norvegiană care a rămas fără cei cinci copii după ce aceștia le-au fost luați de Protecţia Copilului din Norvegia.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Cred in puterea lui DUMNEZEU ca va putea sa rezolve acest caz. Pe noi ne-a ajutat sa avem un copil. Desi natural nu puteam sa fac copii. Dar chiar inainte sa fac tratament cu hormoni am ramas insarcinata fara sa mai fac tratament, am ramas insarcinata natural chiar nu era posibil. Ca 7 ani nu am putut avea copii. Deci cred ca si pe dumneavoastra va poate ajuta DUMNEZEU ca sa va recuperati copii. DUMNEZEU cu dumneavoastra. POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE. Ne vom ruga Pt dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: