PREZENTARIPrezentari: Librariact.ro

NOU! Harfa cantecelor crestine din Romania (Cea mai bogata antologie de cantece crestine, continand 7206 de titluri incadrate in 19 categorii tematice)

HARFA NOUA (3)Dimensiunea: 165x230mm
Pagini: 2000 pagini
Finisare: cusut
Coperta: imitatie de piele, culoare neagra. (imitation Leather)
Colturile: rotunjite
Marginile: argintii
semn de carte: Da

cumpara-acumHarfa Cantecelor Crestine din Romania, volumul i, prima editie, apare dupa o perioada de munca desfasurata pe parcursul a trei ani si se doreste a fi cea mai bogata antologie de cantece crestine, continand 7206 de titluri incadrate in 19 categorii tematice. Colectivul redactional a fost format dintr-o echipa numeroasa de oameni care s-au implicat cu daruire in fiecare etapa de lucru, incepand de la cea in care s-au cules, selectat si corectat textele, pana la cea cu valoare documentara prin care s-a incercat obtinerea unor informatii cat mai precise in vederea stabilirii autorilor si compozitorilor.

HARFA NOUA (4)

 

La culegerea, editarea si corectarea textelor cantecelor incluse in aceasta harfa si-au adus contributia un numar semnificativ de persoane care au facut parte din echipa redactionala in diferite stadii ale realizarii prezentei editii. Desi demersurile de identificare a autorilor si compozitorilor au fost realizate in mod elaborat si sustinut, nu a fost posibila verificarea si stabilirea cu exactitate a acestora, de aceea nu este exclusa posibilitatea constatarii anumitor neconcordante.

 

Echipa redactionala nu-si asuma responsabilitatea acuratetii informatiilor privind autorul si compozitorul fiecarui cantec, data fiind diversitatea surselor din care au fost culese, unele fiind manuscrise a caror vechime dateaza chiar din jurul anilor 1960. Daca sesizati astfel de neconcordante sau cunoasteti autorii si compozitorii unor cantece publicate in harfa cu autori necunoscuti, precum si alte greseli sau erori de redactare sau tehnoredactare, va rugam sa ni le aduceti la cunostinta pentru a le avea in vedere pentru urmatoarea editie revizuita a harfei.

 

Este posibil, de asemenea, ca unele dintre textele cantecelor traduse sa apara in continutul harfei cu o adaptare diferita fata de traducerea cunoscuta de dvs., astfel de nepotriviri nu pot fi considerate erori de redactare.

 

– See more at: http://librariact.ro/index.php?route=product/product&path=17_91&product_id=81#sthash.i1YpylKm.dpuf

HARFA NOUA (5)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Doresc sa cumpar un exemplar din Harfa. Cum se poate obtine ?? Multumesc

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: