EDITORIALE

Doi tineri din Biserica Penticostala din Petroșani au trecut la Domnul.

img_6640Doi oameni au murit în această după-amiază în urma impactului frontal dintre două maşini, petrecut pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani, în zona localităţii Băniţa.
Echipajele medicale şi de poliţie intervin la un accident rutier petrecut în această după-amiază pe Drumul Naţional 66, în zona localităţii Băniţa. Accidentul, soldat cu doi morţi (tineri aveau 17 şi 21 de ani si ii chema Harabagiu Cosmin si Vlad Icleanu) şi un rănit, a fost cauzat de un şofer implicat într-o depăşire neregulamentară.

„Conducătorul unui autoturism (Opel) s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare, fără să se asigure corespunzător, şi a intrat în coliziune forntală cu autoturismul care circula din sens opus (BMW). Conducătorul autoturismului Opel şi pasagerul din dreapta au decedat. Se circulă alternativ. Traficul va fi blocat complet pe durata cercetării la faţa locului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Băniţa a fost, în ultimele luni, locul mai mult accidente rutiere mortale, cauzate de faptul că şoferii nu au adaptat viteza de deplasare la condiţiile de pe carosabil.

Sursa articol: http://m.adevarul.ro/locale/hunedoara/accident-cumplit-dn-66-banita-doi-oameni-murit-impactul-frontal-cauzat-sofer-intrat-contrasens-1_566c2e4a7d919ed50e2676ce/index.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: