ANUNTURI

CHEMARE LA ACȚIUNE – PROTEST LA AMBASADA NORVEGIEI PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU

Vineri, 8 Ianuarie, 2016, 9-12 am, cu ajutorul lui Dumnezeu, dorim să organizăm un protest pașnic în fața ambasadei norvegiene din Washington DC.
Data protestului a fost stabilită și funcție de programul de funcționare al ambasadei. Se pot cumpăra bilete de zbor destul de convenabile, cu sosirea de Joi, 7 Ianuarie, iar întoarcerea începând în după-amiaza zilei de Vineri (după 5 pm). Probabil, unii vor dori să rămână peste weekend. Aranjamentele de transport local și cazare vor fi comunicate în zilele următoare.
CUM VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE:
Trimiteți un email la cristianionescu@elimro.com

La subiect scrieți PROTEST WASHINGTON

În email, scrieți numele întreg al tuturor persoanelor participante din grupul/familia dvs. și toate căile de comunicare posibile: nr. de telefon, email etc.

PENTRU TOATE MEDIILE DE INFORMARE, PASTORI ȘI BISERICI, INSTITUȚII ROMÂNEȘTI DE PE CONTINENTUL AMERICAN, VĂ RUGĂM SĂ PRELUAȚI ȘI SĂ COMUNICAȚI ACESTE INFORMAȚII!
DACĂ SUNT PASTORI CARE DORESC SĂ SE ORGANIZEZE LA NIVEL DE COMUNITATE, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAȚI PERSONAL.

page

--

08/chemare-la-actiune-protest-la-ambasada-norvegiei-in-washington-dc-pentru-cazul-familiei-https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/08/chemare-la-actiune-protest-la-ambasada-norvegiei-in-washington

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura