ANUNTURI

CAZUL BODNARIU – IMPLICAREA ȘI REACȚIA CULTELOR EVANGHELICE

familie-bodnariu-norvegia-3Dorim să precizăm că suntem încă de la început în legătură cu unii dintre conducătorii cultelor evanghelice și/sau instituțiilor aferente (în special penticostale, dar nu numai) din România și diaspora.

Le mulțumim pentru implicare, consiliere și deschiderea unor posibilități de acțiune mai puțin vizibile, dar absolut esențiale în această fază a demersului nostru.

Ceea ce trebuie înțeles, în momentul în care un demnitar într-o poziție înaltă operează în sfera diplomaticului, el nu își poate discredita capitalul de încredere, prin declarații publice despre acțiuni bazate pe relații și negocieri.

Astfel, sperăm să răspundem întrebărilor exprimate în aceste zile cu privire la o prezență și implicare activă și publică a acestor foruri în cazul familiei Bodnariu și să vă asigurăm de strânsa și permanenta colaborare cu liderii noștri.

Personal, atât eu cât și fratele Daniel Bodnariu și întreaga familie le suntem recunoscători pentru disponibilitatea și eforturile lor, chiar dacă pentru o vreme a fost mai important să fie în spatele cortinei.

În scurt timp și funcție de dinamica acestui caz, vor apărea și public aceste luări de poziție.

Pastor Cristian Ionescu

https://popaspentrusuflet.wordpress.com

page

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: